EEM Groepenkasten

Camping Bosveen in Klazienaveen beste minicamping van Nederland

bosveen klazienaveen beste mini camping van nederland zooverKlazienaveen – Camping Bosveen uit Klazienaveen is gisteren verkozen tot Beste Mini Camping van Nederland door Zoover. De camping werd beoordeeld met gemiddeld een 9.8!

Via Zooverawards.nl konden mensen stemmen op hun favoriete vakantieaccomodatie. In de categorie “Charme Campings” is Camping Bosveen, met een gemiddelde van 9.8, als eerste geëindigd, ruim voor de nummer 2, Minicamping De Nesse uit Limmen met een gemiddelde van 9.2. Klik hier voor een overzicht van de totale uitslag.

Camping Bosveen

Camping Bosveen is een ideale plek voor mensen die van rust houden en even heerlijk willen bijkomen. De camping ligt op loopafstand van het mooie natuurgebied Bargerveen. Bovendien kun je vanaf de camping de vele fietsroutes volgen van het fietsroutenetwerk Drenthe.

Op de camping zijn het terrein hebben we 15 ruime staanplaatsen allen voorzien van elektriciteit. Tevens hebben we een overdekt zwembad en draadloos internet.

Camping Bosveen, een heerlijk rustig gelegen camping op slechts 2 kilometer afstand van het gezellige centrum van Klazienaveen en 10 kilometer vanaf Emmen centrum.

bosveen klazienaveen beste mini camping van nederland zoover

Op de camping

De camping is van alle gemakken voorzien. Op het terrein bevinden zich 15 ruime staanplaatsen, allemaal voorzien van elektriciteit. Het sanitairgebouw is van alle luxe voorzien (zonder muntjes) en hebben zeer ruime douchen met toiletten. Aan de buitenzijde van het gebouw zijn 2 overdekte spoelplaatsen en een stortplaats voor het chemisch toilet.

Er is bovendien een compleet ingerichte caravan met voortent waar je zo in kunt trekken.

Wil je jouw kleding wassen? Geen probleem, er is een wasmachine aanwezig.

De camping heeft een overdekt zwembad van ongeveer 10 bij 5 meter,  welke verwarmd is van mei t/m september. Er is een mooi groot zitterras waar je gezellig een kopje koffie kunt drinken of gewoon even lekken kunt zitten. Zit je liever onder de bomen, dan kun je gebruik maken van de picknicktafels.

Voor je vertier kun je gebruik maken van de gezellige recreatieruimte, bijvoorbeeld om een spelletje te spelen, een boekje te lezen of om tv te kijken. Daar staat tevens een koel-/vrieskast met diverse dranken en ijsjes. Uiteraard heeft de camping ook overal WiFi, zodat je draadloos kunt internetten.

De mini camping grenst aan de Molenwijk waar volop gelegenheid is om te vissen.

Adres

Camping Bosveen
Verlengde Scheperweg 7
7891 TH Klazienaveen
Telefoon: 0591 – 313 853 / 06 – 11 28 96 13
Website: www.campingbosveen.nl
E-mail: info@campingbosveen.nl
Facebook: @campingbosveen

 

bosveen klazienaveen beste mini camping van nederland zoover

 Back To Top