EEM Groepenkasten

Carbidschieten? Vraag het aan!

carbid schieten

Ook dit jaar mag er weer met carbid geschoten worden in de gemeente Emmen. Dit mag pas na aanmelding op 31 december van 10.00 uur s ’morgens tot 1 januari 2.00 uur.

Men kan zich hier voor aanmelden door middel van een meldingsformulier met een eigenaarsverklaring en een plattegrond. Dit moet zo spoedig mogelijk gebeuren bij de gemeentewinkel Klazienaveen of via de gemeentelijke website.

Het ingevulde en ondertekende formulier kunt u opsturen naar de gemeente Emmen, maar natuurlijk kan men hem ook afgeven bij het gemeentehuis of de gemeente winkel. Het advies is, om dit voor 25 december 2014 dit te doen. De melding bestaat uit een meldingsformulier, een eigenaarsverklaring en een plattegrond. De regels die gelden voor het carbidschieten staan op het meldingsformulier en de website.

Melden andere activiteiten rond Oud & Nieuw

Wanneer u andere activiteiten wenst te ondernemen, bijvoorbeeld het plaatsen van een tent groter dan 10 vierkante meter, dan bent u verplicht hiervan uiterlijk zondag 14 december melding te doen.

Er wordt net als andere jaren door de politie en de gemeente Emmen dit jaar weer extra gecontroleerd op de naleving van bovenstaande regels. Als blijkt dat er niet aan de voorwaarden wordt voldaan, wordt er proces-verbaal opgemaakt.

(Bron: Gemeente Emmen)Back To Top