EEM Groepenkasten

Care for Wellness nu ook voor kindermassage en babymassage

care for wellness klazienaveen massage kindermassage babymassageKlazienaveen – Het is algemeen bekend dat een massage kan helpen om je te ontspannen, maar wist je dat massage kan bijdragen aan een betere concentratie?

Massagepraktijk Care for Wellness geeft sinds kort kindermassage en inmiddels hebben al aardig wat kinderen deze ontspannende massage ondervonden.
Vanaf jonge leeftijd is massage voor opgroeiende (overgevoelige) kinderen een ideale manier om hen te helpen bij hun ontwikkeling. Massage is een goede ontspanningsmethode, ook voor gevoelige kinderen. Het helpt ze om bewust te worden van lichaam en geest, zodat ze evenwichtiger opgroeien.

Lees ook: Even voorstellen: Natasja van Klaveren – Massagepraktijk Care for Wellness

care for wellness klazienaveen massage kindermassage babymassage

Met massage kun je veel bereiken

De druk op kinderen is zo hoog tegenwoordig. Ze hebben naast het vele leren op school ook nog hun sporten, muziekles en alle andere dingen eromheen. Dan hebben we het nog niet over de Cito-toetsen op school of kinderen met ADHD. We vragen veel van onze kinderen. Geen wonder dat ze slecht slapen of zich niet kunnen concentreren. Met massage kan je bij kinderen veel bereiken. Het ontspant de spieren en bevorderd de beweegbaarheid van het lichaam, zodat kinderen soepeler en minder gespannen zijn. Ze worden minder stressgevoelig en slapen beter.
De ontspanning geeft ze innerlijke rust en het bewustzijn van hun eigen lichaam, gevoelens en emoties.

Kindermassage

Kindermassage maakt kinderen minder kwetsbaar, fysieke en psychische weerstand wordt ondersteund en het slaapgedrag zal verbeteren. Ook de concentratie zal worden bevorderd.

Deze massage heeft ook een goede uitwerking op kinderen die erg druk zijn in hun hoofd (piekeren, veel nadenken).

Bij Care for Wellness gebruiken ze bij de kindermassage kruidenstempels. Deze zijn op het kinderlichaam aangepast. Daar kinderen zo dicht bij de natuur staan, reageren zij bijzonder goed op deze kruiden. De kruiden hebben een aardende werking dat is heel belangrijk, omdat het energie niveau van kinderen vaak erg hoog is.

Deze massage brengt ze weer terug bij hun natuurlijke basis. De kruiden zijn weerstand verhogend. Bij kinderen die veel last hebben van luchtweginfectie, verkoudheid en verstopte neuzen werken de kruiden zeer verlichtend. Tevens werken ze ontspannend waardoor kinderen beter gaan slapen. Heel bijzonder om te zien hoe de kinderen op deze massage reageren.

care for wellness klazienaveen massage kindermassage babymassage

Babymassage

Ook kun je bij Care for Wellness terecht voor babymassage.
Shantala babymassage is een ontspannen, respectvolle, liefdevolle massage en zorgt voor een zeer hechte band tussen ouder en baby. Het heeft een positieve werking bij onrustige, gevoelige baby’s die veel huilen, darmkrampjes hebben of zichzelf overstrekken. Uiteraard is deze massage geschikt voor elke baby vanaf 6 weken tot ongeveer 9 maanden (kruiptijd).

Bij Care for Wellness leer je in 4 lessen zelf je baby te masseren. Je leert de massage technieken en ook worden er thema’s besproken over bijvoorbeeld ‘wat kan ik doen bij buik krampjes’. De cursus kan in groepsverband of privé gegeven worden.

Ben je opzoek naar een origineel gezond cadeau? Dan is een cadeaubon van Care for Wellness een leuk idee. Alle bonnen worden feestelijk ingepakt.
Naast baby en kindermassage zijn er ook andere massages mogelijk. Wellnessmassage, Hotstone massage, Hot Chocolate massage en Zwangerschapsmassage.

Massagepraktijk Care for Wellness is gevestigd aan de Valkruid 23 te Klazienaveen. Voor meer informatie of het maken van een afspraak kun je kijken op www.careforwellness.nl of neem contact op met Natasja van Klaveren via telefoonnummer 06-23618388.

Care for Wellness

Valkruid 23
Klazienaveen
Telefoon: 06-23618388
Website: www.careforwellness.nl
Facebook: MassagepraktijkCareforWellnessBack To Top