EEM Groepenkasten

Carmen / Afternoon of a Faun bij Astra Service Bioscopen

astra bioscopen carmen afternoon of a faunKlazienaveen – Astra Service Bioscopen in Klazienaveen presenteert: CARMEN / AFTERNOON OF A FAUN, THE ROYAL BALLET.

Astra Service Bioscopen te Klazienaveen begint op maandag 28 september 2015 met “Encores” van de Royal Opera House te Londen. Vanaf 28 september 2015 tot en met 4 juli 2016 bieden wij u de kans om te genieten van 12 unieke shows van het Royal Opera House / The Royal Ballet in Londen.

De derde show die wij gaan vertonen op maandag 16 november is:

Carmen / Afternoon of A Faun

Geniet van vier korte balletten op een avond met dit vierluik van het Royal Ballet. Carlos Acosta richt zich op de dramatische bestanddelen van liefde, jaloezie en wraak in zijn nieuwe productie van Carmen. Naast choreografie die hij creëerde voor deze productie, danst Acosta ook een van de hoofdrollen. Liam Scarlett gebruikte Liebermanns aangrijpende Piano Concerto No.1 als inspiratiea voor zijn gedurfde choreografie in Viscera.

Debussy’s suggestieve muziek is de inspiratiebron voor Jerome Robbins’ Afternoon of a Faun, waarin twee balletdansers geabsorbeerd worden door hun eigen reflecties terwijl ze zich tot elkaar aangetrokken voelen. George Balanchine’s Tchaikovsky Pas de Deux gebruikt een muziekfragment dat werd gecomponeerd voor het Zwanenmeer uit 1877 voor een acht minuten durende demonstratie van pure ballet brillen en techniek.

Tickets kosten € 17,50 p.p. en dat is inclusief een consumptie tijdens de show. Reserveren kan via: www.astrabioscopen.nl of bellen met telefoonnummer: 0591-312798.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top