EEM Groepenkasten

CarXpert ABS in Barger-Compascuum al 30 jaar een begrip in de regio

carxpert abs auto garageBarger-Compascuum – CarXpert ABS in Barger-Compascuum is al ruim 30 jaar een begrip in de regio Emmen voor alles wat rijdt en rolt.

Denk hierbij aan de verkoop van en onderhoud aan personenauto’s, bedrijfswagens, campers, elektrische en benzine scooters en Eco Traveller vouwfietsen.
Ons opleidingsniveau is hoog. Elk jaar worden er door de overkoepelende organisatie CarXpert Nederland trainingen aangeboden die door ons werkplaats personeel gevolgd worden. We blijven daardoor goed op de hoogte van de ontwikkelingen in ‘autoland’.

Professioneel en klantvriendelijk

We hebben een gedreven team met de juiste spirit en een grote dosis klantvriendelijkheid. Dat maakt het leuk om elke dag de mensen veilig op de weg te houden.
Wat veel mensen niet realiseren is dat, als ze hun auto bij ons in onderhoud hebben, de fabrieksgarantie behouden blijft. In onze werkplaats staat het bomvol met apparatuur om alle diagnoses te kunnen stellen en op te kunnen lossen. Dat alles uiteraard voor een zeer schappelijke prijs.

Mobiliteitsservice

CarXpert biedt tevens een mobiliteitsservice aan: 1 jaar lang vrij van pech onder weg voor slechts € 42,50. Je hebt dan 24/7 service in binnen- en buitenland! Vraag naar de voorwaarden.

Camperonderhoud

CarXpert ABS heeft alle papieren in huis voor het onderhoud van alle campers. Tegenwoordig is een camper uitgerust met de modernste snufjes. Camperonderhoud is dus veel meer dan alleen auto-onderhoud. Bij het onderhouden van een camper hoort bijvoorbeeld ook de magnetron, schotelantenne, (lekkages in) de opbouw, gasleidingen en dergelijke. Bij ons kunt u dus terecht voor uw huis op wielen. Tevens wordt er ook regelmatig een chassis uitgebouwd om de scooter of electrische fiets op mee te nemen.
Wij zijn dealer van de Eco Traveller electrische vouwfiets. Dit is een uitermate geschikte fiets voor de vakantie. Ook onze kleinste scooter wordt regelmatig verkocht aan campermensen.

Kortom: kom kennis maken met onze kennis!!

Wij houden regelmatig leuke acties. Kijk voor onze acties op de banner op Klazienaveen24.nl.

CarXpert ABS

Verlengde Oosterdiep OZ 71
7884 TG Barger-Compascuum
Telefoon: 0591 – 34 95 35
Mobiel: 06 – 20 01 77 68
Website: www.carxpert-abs.nl

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top