EEM Groepenkasten

Casper Goedkoop hoofdtrainer FC Klazienaveen

casper goedkoop trainer fc klazienaveenKlazienaveen – Casper Goedkoop (43) wordt hoofdtrainer van FC Klazienaveen voor het seizoen 2017-2018. Goedkoop heeft voor 1 jaar getekend.

FC Klazienaveen, de fusie club die ontstaat door het samengaan van vv Zwartemeer en vv Klazienaveen, heeft voor het seizoen 2017-2018 Casper Goedkoop aangesteld als trainer voor de eerste selectie.

De 43-jarige Goedkoop tekent voor 1 seizoen en combineert het hoofdtrainerschap van FC Klazienaveen met de functie assistent trainer bij FC Emmen. De huidige trainer van Alcides uit Meppel is eerder werkzaam geweest bij Achilles 1894 (assistent), vv Actief, Omlandia, vv Hoogeveen en Jong FC Groningen.

Enorme uitdaging

Goedkoop ziet zijn nieuwe functie bij FC Klazienaveen als een enorme uitdaging. “Het is fantastisch om de eerste hooftrainer te kunnen zijn bij deze Fusieclub. Een van de grootste clubs van Drenthe in een dorp met een fantastische sportcultuur. Ik heb er zin in.”, aldus Goedkoop.

Ambitie

FC Klazienaveen is enorm blij met Goedkoop als trainer. “Deze trainer past bij onze ambitie om van 2 goede verenigingen één fantastische club te maken. Het assistentschap bij FC Emmen sluit naadloos aan bij zijn functie in Klazienaveen.”, aldus een woordvoerder van FC Klazienaveen.

FC Klazienaveen zal volgend seizoen de plaats innemen van de huidige vv Klazienaveen uitkomend in de 2e klasse zaterdag. Eerder is Michel Kerkdijk reeds aangesteld als trainer van de 2e selectie.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top