EEM Groepenkasten

Centrum Beeldende Kunst houdt een Pokémon Go-middag

pokemonEmmen – Het Centrum Beeldende Kunst houdt een Pokémon Go-middag bij het CBK in Emmen op woensdag 24 augustus.

De Pokémon Go-middag bij het CBK start om 13.30 uur en de deelname is gratis. Over bijzondere dieren gesproken: wist je dat het CBK Emmen een PokéStop is? Kunstbeesten en virtuele beesten worden zo bij elkaar gebracht. Daarom wordt woensdagmiddag een Pokémon Go-middag georganiseerd. Om 13.30 uur start een tocht langs verschillende kunstwerken, PokéStops, in de buurt van het CBK. Van 15.00 tot 17.00 uur gaat de ‘Lure Module’ aan bij de CBK PokéStop (de oude melkfabriek). Tijdens een Lure komen er bijzondere Pokémon naar de Stop toe.

Fotowedstrijd

Binnen staan drinken en hapjes klaar. Daarnaast is er leuke wedstrijd: wie de leukste of meest bijzondere foto maakt van een Pokémon in het CBK krijgt een Google Play of iTunes gift card van €15,00. Deze is te gebruiken voor Pokecoins. Deelname aan deze middag is gratis, opgeven is niet nodig.

Tentoonstelling

In het CBK Emmen is nog tot en met 11 september de tentoonstelling Domestic Safari van Marjolijn Mandersloot te zien. Mandersloot maakt beelden, vaak geïnspireerd op dieren, waarvan de afmetingen uiteenlopen van heel klein tot enorm groot. Door de lichaamshouding van de dierfiguren ontstaan er allerlei grappige en aandoenlijke situaties. Met haar materiaalkeuze zet Mandersloot de toeschouwer regelmatig op het verkeerde been. Je moet dus goed blijven kijken.

Het CBK Emmen zit aan de Ermerweg 88b in Emmen.

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top