EEM Groepenkasten

“Centrumgroep Zwartemeer” organiseert opnieuw sfeervolle en gezellige kerstmarkt

kerstmarkt, zwartemeerKlazienaveen/Zwartemeer – De Werkgroep “Centrumgroep Zwartemeer” organiseert opnieuw een sfeervolle en gezellige kerstmarkt in het centrum van Zwartemeer.

Aangekleed centrum

In een prachtig aangekleed centrum van Zwartemeer  organiseert de Centrumgroep Zwartemeer op zondag 20 december opnieuw een sfeervolle en gezellige kerstmarkt. Het centrum van Zwartemeer staat dan boordevol met kraampjes en andere activiteiten. Maar liefst 15 verenigingen en/of stichtingen hebben aangegeven deze om de kerstmarkt te verrijken met hun aanwezigheid om hiermee de kans te krijgen de verenigingskas wat te kunnen spekken.

Kerstman

Een wordt opnieuw een kerstmarkt met voor elk wat wils. Naast een hapje en een drankje, waaronder warme gluwein en chocolademelk, maar ook een lekkere kop koffie met eventueel iets er bij niet ontbreekt. Ook de Kerstman is uiteraard weer aanwezig en zal de kinderen van een traktatie voorzien. Ook de kersttrein dendert weer door het dorp. kerstmarkt, zwartemeerKinderen kunnen gratis een rondritje maken door het centrum van het dorp. Ook staat er een caravan opgesteld waarin de kinderen de mogelijkheid krijgen om te kleuren of te knutselen.

Accordeonisten

Naast gezellige kerstmuziek vinden er ook weer diverse optredens plaats van o.a. het Kinderkoor “Yaela” en zijn er ook gedurende de gehele middag drie accordeonisten te beluisteren.

Waar: centrum Zwartemeer

Wanneer: zondagmiddag 20 december

Toegang is gratis!Back To Top