EEM Groepenkasten

CIGO Kroon genomineerd voor Leukste Winkel van Drenthe

cigo kroonKlazienaveen – CIGO Kroon uit Klazienaveen is in de race voor de titel Leukste Winkel van Drenthe. Van de 80 winkels in de voorronde kreeg CIGO Kroon zelfs de meeste stemmen.

Winkeliers konden zich onlangs inschrijven voor de competitie Leukste Winkel van Drenthe, een initiatief van de NDC Mediagroep / Dagblad Van Het Noorden. Vervolgens konden mensen online hun stem op brengen op één van de deelnemende winkels. Dat kon online of middels een stembiljet in de winkel.

100.000 stemmen

In totaal deden er 80 winkels mee, verspreidt over heel Drenthe. Ruim 100.000 mensen hebben hun stem uitgebracht op hun leukste winkel. Van die 80 winkels heeft CIGO Kroon de meeste stemmen gekregen en is nog de enige winkel in de gemeente Emmen die nog meedingt om de titel. De top 5 van de kleine winkels is als volgt:

CIGO Kroon – Klazienaveen
BleiToe – Gieten
Muziekhuis Da Capo – Nietap
Diverse Pluimage – Dieverbrug
Knitted Knots – Rolde

Deze zijn vervolgens allemaal genomineerd voor de titel “Leukste Winkel van Drenthe” in de categorie kleine winkels. Deze 5 winkels zitten nu in de finale en worden of zijn allemaal bezocht door een vakjury van Inretail die ongemerkt in de winkel langs komt en de winkels beoordeeld. Dit is dus een mysteriebezoek. Deze jury bepaalt uiteindelijk wie de winnaar is op basis van onafhankelijke criteria.

Feestelijke prijsuitreiking Leukste Winkel Van Drenthe

Op woensdagavond 26 november 2014 wordt tijdens een feestavond in de Nieuwe Kolk in Assen de winnaar bekend gemaakt.

Adres:

CIGO Kroon
Van Echtenstraat 5
7891 LM Klazienaveen
Telefoon: 0591 312 682Back To Top