EEM Groepenkasten

Cigo Kroon tijdelijk gesloten wegens verbouwing

Cigo Kroon Klazienaveen voor de verbouwing 2018Klazienaveen – Cigo Kroon gaat verbouwen! In verband daarmee zijn ze van maandag 18 tot en met woensdag 20 juni 2018 gesloten. Aanstaande donderdag 21 juni volgt dan de grote heropening met prachtige aanbiedingen.

“Wij hebben de afgelopen tijd druk gewerkt om een geheel nieuwe indeling van de winkel te bedenken. Eén van de grootste veranderingen is de etalage. Die wordt nu mooi open, zodat de vele mensen die voor de winkel langs lopen direct een mooie inkijk in de winkel hebben.”, aldus een enthousiaste Jurjen Kroon, eigenaar van Cigo Kroon in Klazienaveen.

Geheel nieuw interieur

“Alles wordt veranderd. Zaterdag direct nadat de winkel sluit zijn wij al begonnen om het tapijt eruit te halen. Vandaag is de rest eruit gehaald, zodat wij morgen (maandag, red.) direct kunnen beginnen met een geheel nieuwe vloer. Daarna komen er allemaal nieuwe stellingen, een geheel nieuw interieur. Alles wordt veranderd, alleen de kassa blijft op dezelfde plek.”, gaat Kroon verder. “Alles wordt nu heel open en alles wordt nu heel mooi en overzichtelijk gepresenteerd. Ook voor bijvoorbeeld het snoep is een geheel nieuw stelling gemaakt, zodat wij het heel mooi kunnen presenteren.”

Heropeningsaanbiedingen

“Het wordt nog even een paar dagen heel hard werken, maar het resultaat mag er straks zijn.”, besluit Kroon. “Donderdag gaan wij weer open en dan hebben wij diverse leuke aanbiedingen.”

Hieronder enkele foto’s van hoe het nu is. Nieuwsgierig geworden naar de nieuwe indeling? Kom donderdag eens langs en profiteer gelijk van één van de vele aanbiedingen.

Cigo Kroon Klazienaveen voor de verbouwing 2018

Cigo Kroon Klazienaveen voor de verbouwing 2018

Cigo Kroon

Van Echtenstraat 5
7891 LM Klazienaveen
Telefoon: 0591 31 26 82
Facebook: Cigo Kroon

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top