EEM Groepenkasten

Code Geel: Op veel plaatsen mist of mistbanken

mist stroommast hoogspanningsmastOp uitgebreide schaal mist of mistbanken. Vanochtend lossen nevel en mist langzaam op. In de loop van de dag zijn er perioden met zon. Het blijft (vrijwel overal) droog. De temperatuur loopt op naar 18°C, in het zuiden naar 20°C. De wind is zwak tot matig en wordt in de loop van de dag overal oostelijk.

Opnieuw mistbanken

Komende nacht ontstaan er opnieuw mistbanken. Aan het einde van de nacht kan er in het noordoosten lichte regen vallen. De minimumtemperatuur komt uit op 8°C. De oostelijke wind is zwak tot matig.

Op veel plaatsen dichte mist, soms minder dan 50 meter zicht

In het hele land komen dichte mist of mistbanken voor. Plaatselijk is zelfs sprake van zeer dichte mist met een zicht minder dan 50 meter. Het KMMI heeft daarvoor Code Geel afgegeven. In de tweede helft van de ochtend lost de mist geleidelijk op.

Maandag

Maandag start de dag met mist of lage bewolking. Later zijn er wolkenvelden en het blijft vrijwel overal droog. De maximumtemperatuur varieert van 16°C in het noordwesten tot lokaal 19°C in het zuiden. De oostelijk wind is zwak tot matig. (Bron: KNMI)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top