EEM Groepenkasten

Cody Hidding alias DJ Lawss gaat Jeugdcultuurfonds Drenthe promoten

klazienaveen dj lawss cody hidding lars van der veenKlazienaveen – Cody Hidding, alias DJ Lawss, wordt de nieuwe ambassadeur van Jeugdcultuurfonds Drenthe. Dat maakte de organisatie donderdag bekend. Cody Hidding is onlangs winnaar geworden van de Drentse Talentprijs Cultuur.

“Dat geluk heeft niet iedereen”

Cody Hidding: “Ik kon altijd oefenen wanneer ik wilde, omdat ik altijd alle muziekinstrumenten bij de hand had. Mijn vader en moeder zijn eigenaar van Muziekschool Hidding, maar dat geluk heeft natuurlijk niet ieder kind. Ook niet iedere ouder heeft het geld om zijn of haar kind zomaar een muziekinstrument of muziekles te geven. Daarom ga ik mij inzetten voor het jeugdcultuurfonds.”

DJ Lawss

Al 3 jaar werkt Cody Hidding onder de artiestennaam DJ Lawss. De passie voor muziek werd hem met de paplepel ingegoten. “Het is ooit begonnen toen mij werd gevraagd om eens naar de nieuwe draaitafels te kijken die bij de winkel waren binnengekomen.” Dat resulteerde in het nummer ‘Our World‘, waarmee hij meteen de internationale dance-hitlijsten bestormde.

Eindelijk eens in de buurt

Onlangs was DJ Lawss nog te zien als afsluiting op het bevrijdingsfestival 2017 in Emmen. Dat was het eerste lokale optreden van Cody Hidding. Daarvoor had hij onder andere al de Drentse Talentprijs Cultuur en ‘eventjes’ een uurtje gespeeld in Noorwegen tijdens een hardstyle festival. “Uit mijn omgeving kreeg ik al vaker de vraag wanneer ik eindelijk eens in de buurt zou spelen. Vooral de jeugd wil mij graag zien optreden.”, aldus Hidding.

(Bron: Jeugdcultuurfonds Drenthe / Emmen.nu)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top