EEM Groepenkasten

Cody Hidding op weg naar de wereldtop!

klazienaveen dj lawss cody hidding lars van der veenKlazienaveen – Cody Hidding, inmiddels al 20 jaar, hoeft zich niet langer in stilzwijgen te hullen. Cody gaat binnenkort onder zijn inmiddels (wereld)beroemde naam DJ Lawss op het festival ‘Sound of the Hardstylez’ in Oslo zijn acte de présence afgeven.

Voor dat optreden moet Cody ‘even’ op en neer met het vliegtuig: “Voor veel mensen die ik ken is het heel normaal om te gaan vliegen voor een optreden, voor mij wordt dit echter de allereerste keer”. Op weg naar de wereldtop in Noorwegen treedt Cody samen op met grote namen uit zijn genre, zoals Da Tweekaz, Deetox en Phuture Noize. “We gaan Oslo op z’n kop zetten. Het is een droom die uitkomt, al blijf ik het een vreemde gedachte vinden dat ik met het vliegtuig moet reizen om ergens een uurtje op te gaan treden. Maar ik ben er hartstikke trots op.”

Cool

Op veel locaties en in Oslo en andere grote steden in Noorwegen komt een poster te hangen waarop het muziekevenement wordt aangekondigd en dus ook zijn naam prijkt. Hij kan het nog maar moeilijk bevatten. “Hoe cool is dat?!”

Het muziekevenement is op 17 december in Oslo gepland.

Alweer 2 maanden geleden bracht Cody een nieuw nummer uit, getiteld ‘Inner Feelings’. Met dit 2e nummer wist hij de 3e plek te bereiken in de wereldrang hitlijsten. Slechts de wereldsterren Hardwell en Showtek stonden boven hem in de hitlijsten. Cody is ondertussen alweer bezig met een aantal nieuwe muzieknummers. “Een van die tracks is bijna klaar en laat ik in Oslo horen. Daar gaat het nummer in première, dat heet in de muziekwereld inderdaad ook zo. Ik ben heel benieuwd hoe het publiek erop reageert, dat is altijd een spannend moment.”

(Foto: Henk Lambers)

(Bron: Facebookpagina Cody Hidding/Zuidoosthoeker)







Back To Top