EEM Groepenkasten

Colors@Home Wendy na 42 jaar verhuisd naar de Mizar

color@home wendy klazienaveen mizar 2018Klazienaveen – Klazienaveense interieurspecialist Colors@Home Wendy is na ruim 42 jaar aan de Langestraat 266 te hebben gezeten verhuisd naar de Mizar 10 (naast de Praxis) in Klazienaveen.

400 m2 winkeloppervlak

Color@Home Wendy is gespecialiseerd in onder andere gordijnen, raamdecoratie, behang, lampen en vloeren. Het oude karakteristieke pand aan de Langestraat 266, dat overigens wel behouden blijft voor het familiebedrijf dat sinds 1976 in Klazienaveen gevestigd is, was te klein geworden waardoor het bedrijf uit moest wijken naar een ander, groter pand. Sinds begin januari is Wendy nu gevestigd aan de Mizar. Het nieuwe pand aan de Mizar heeft ruim 400 vierkante meter winkeloppervlak en heeft volop ruimte om het brede assortiment te kunnen presenteren. Volgens eigenaar Hendry de Jonge is het nu een echte beleveniswinkel geworden.

color@home wendy klazienaveen langestraat 2018

Het oude pand aan de Langestraat

Blijven vernieuwen

Vorig jaar vierde Colors@Home Wendy haar 40-jarig bestaan. Het bedrijf heeft het, ook in economisch minder gunstige tijden, altijd goed gehad, waardoor het pand aan de Langestraat te klein was geworden. “Hard werken en ons blijven vernieuwen”, is volgens eigenaar Hendry het ‘geheim’. Zowel Hendry als Wendy de Jonge hebben veel ervaring in interieurstyling. “We nemen altijd uitgebreid de tijd om advies te geven, zodat wel altijd tot een goede oplossing voor een scherpe prijs komen.”, aldus Hendry. “We zetten graag een stapje extra voor onze klanten.”

Colors@Home Wendy

Mizar 10
7891 VE Klazienaveen
Telefoon: (0591) 31 44 04
Website: www.colorsathome-wendy.nl
E-mail: wendy@colorsathome.nl
Faxebook: Colors@Home Wendy

(Bron: emmen.nu / Afbeelding: Color@Home Wendy)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top