EEM Groepenkasten

Column: Thomas van der Wal op WK Ironman Hawaï (deel 3)

thomas van der wal klazienaveen wk ironman hawaii hawaï 08-10-2016Klazienaveen – De 42-jarige Thomas van der Wal uit Klazienaveen heeft zich geplaatst voor de WK Iron Man op 8 oktober in Kona op Hawaï. Totdat het zover is houdt Thomas zijn bevindingen bij middels een column Klazienaveen24.nl. Vandaag deel 3.

thomas van der wal klazienaveen wk ironman hawaii hawaï 08-10-2016

Update halverwege

Afgelopen vrijdagavond zijn we (zwager Bert is ook mee) aangekomen op Kona na een tussenstop in Seattle. Geweldig om te zien dat hier de gates op het vliegveld gewoon in de buitenlucht zijn. Ondanks bek af te zijn hebben we zaterdagmorgen meegedaan aan een trainingswedstrijd zwemmen. Het hele zwemparkoers werd aangedaan 3,8 km. Het viel niet mee. Behoorlijk misselijk geweest, maar na 1:06u stapte ik uit water.

De volgende dag werd er weer iets georganiseerd. We zijn hier toch, dus meedoen! Een 10 km loop op het originele loopparkoers, op de ali’i drive. Om 7:30u was de start en dan is het al 30 graden. Bewust maak ik er een tempotraining van. Na 42 minuten was ik binnen. Goed voor 17e plaats en 2e in mijn categorie. Dus ook nog een prijs gewonnen!

De maandag hebben we tweederde van het fietsparkoers afgelegd. Wat een hitte.
Dinsdag en woensdag hebben we weer gezwommen en gefietst.
Dinsdagavond hebben we tevens meegelopen met de landenparade. Het leek net de intocht bij de olympische spelen. Bert mag dan wel niet meedoen zaterdag, toch liep hij met de vlag. Haha.

Het zwemmen in de oceaan is zo mooi, niet te bevatten. Super helder en je kunt overal de mooist gekleurde vissen zien.
Hopelijk kan ik zondag een wedstrijdverslag uitbrengen. Tot dan!

Thomas van der Wal

Lees ook: Thomas van der Wal in voorbereiding op WK Ironman Hawaï (deel 2)

Lees ook: Thomas van der Wal in voorbereiding op WK Ironman Hawaï (deel 1)

thomas van der wal klazienaveen wk ironman hawaii hawaï 08-10-2016 thomas van der wal klazienaveen wk ironman hawaii hawaï 08-10-2016 thomas van der wal klazienaveen wk ironman hawaii hawaï 08-10-2016 thomas van der wal klazienaveen wk ironman hawaii hawaï 08-10-2016

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top