EEM Groepenkasten

Daan Lelieveld nieuwe hoofdtrainer v.v. Klazienaveen

voetbal, daan lelieveld, vv klazienaveenKlazienaveen – Aan het begin van het nieuwe jaar mag het bestuur van v.v. Klazienaveen melden dat Daan Lelieveld in het seizoen 2016/2017 de nieuwe hoofdtrainer is.

Lelieveld en Klazienaveen zijn elkaar de afgelopen jaren met enige regelmaat tegengekomen op de velden. In het seizoen 2008/2009 wist Lelieveld als trainer van SCN op de laatste speeldag de titel te pakken in de 4e klasse. Hiervoor was een overwinning nodig op zijn toekomstige werkgever. Een seizoen later lukte het zelfs om met SCN via de nacompetitie naar de 2e klasse te promoveren.

Vervolgens was Lelieveld 2,5 seizoen actief bij v.v. Dalen, waar hij wisselende successen kende. De afgelopen 1,5 jaar was Daan Lelieveld opnieuw tegenstander van vv Klazienaveen, ditmaal als trainer van ZFC Zuidlaren. Bij deze club moest hij vanwege ziekte, waarvan hij inmiddels hersteld is, het stokje overgeven aan Otto Halmingh. De realistische kijk op voetbal, het oog voor de jeugd en de gehele vereniging, het passen bij de clubcultuur en in het bezit zijn van een TC1-diploma waren voor het bestuur enkele van de vele positieve grondslagen om Daan Lelieveld te contracteren als opvolger van Marc Hegeman.Back To Top