EEM Groepenkasten

Dag van de Slager bij Keurslager Jellema

jellema slagerij dag van de slagerijen klazienaveen 2016Klazienaveen – Vandaag, zaterdag 23 april, is het de Dag van de Slager. Keurslager Jellema in Klazienaveen nodigt daarom iedereen uit om kennis te komen maken met hun slagerij en hun echte ambacht.

Diverse activiteiten, demonstraties en proeverijen

Vandaag zijn er de gehele dag vele leuke activiteiten en demonstraties voor jong en oud. Je kunt bijvoorbeeld zien hoe worstmakers hun worsten maken, hoe een varken wordt uitgebeend en hoe rollades worden geknoopt. Ook de BBQ ontbreekt natuurlijk niet. Echte koks geven demonstraties met de nieuwste OFYR barbecue. Daarnaast zijn er nog keurslagerij presentaties en leuke aanbiedingen. Bovendien krijgt elke klant een leuke toepasselijke attentie. Uiteraard kun je de gehele dag de allerlekkerste hapjes proeven.

Dag van de Slager 2016

Onder het genot van een hapje en een drankje kan iedereen een kijkje komen nemen in de keuken. Zaterdag vertellen de medewerkers van Keurslager Jellema je graag wat hun zo bijzonder maakt en waar hun vlees vandaan komt. Tevens is er een leuke quiz waar leuke prijzen te winnen zijn.

(Foto: Facebookpagina Jellema Catering en Slagerijen)Back To Top