EEM Groepenkasten

Dag van de EHBO in Klazienaveen

ehbo first aid dag van de ehbo klazienaveenKlazienaveen – Zaterdag 23 september wordt voor de 1e keer De Dag Van De EHBO gehouden door de EHBO-verenigingen in deze regio. De EHBO-dag wordt gehouden in Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte in Klazienaveen.

Informatiemarkt en lezingen

Tijdens deze dat vinden verschillende activiteiten plaats die met het werk van de EHBO te maken hebben. Ambulancezorg Groningen geeft een lezing en een juriste vertelt over hoe om te gaan met privacy en social media. Er is ook een informatiemarkt met stands van onder andere EHBO-verzamelaar Albert Stevens, Preventie Hart- en Vaatfalen, de Epilepsievereniging, Lotus, de Dialyse-patiëntenvereniging en Nierstichting, Diabetesvereniging, Slachtofferhulp, Univé, Sanquin, de cursus First Responder en de cursus Auto Te Water.

Er wordt uitgelegd over de intubatiepop en een saturatiemeter. Mensen kunnen hun bloed laten prikken, hun bloeddruk laten meten en hun verbandtrommel laten controleren en waar nodig aanvullen. Tevens is er een gratis verloting met leuke prijzen.

Dag van de EHBO

De Dag van de EHBO begint om 12.00 uur in de Noorderbreedte. De lezingen zijn van 12.45 tot 14.00 uur en van 15.00 tot 16.15 uur. De informatiemarkt is gedurende de gehele opening van 12.00 tot 17.15 uur.

Entree

Voor leden van één van de organiserende EHBO-verenigingen en voor kinderen tot 16 jaar is de entree gratis. Anderen betalen € 4,00 entree en dat is inclusief een gratis lot waarmee mooie prijzen te winnen zijn.

Wat: Dag van de EHBO
Waar: Wijk- en Dienstencentrum Noorderbreedte, Meteoor 3, 7891 BD Klazienaveen, Telefoon: 0591 313 047
Wanneer: Zaterdag 23 september 2017 van 12.00 tot 17.15 uur

(Bron: Zuidenvelder / Afbeelding: Pixabay)

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top