EEM Groepenkasten

Dames Recreanten HV Actief steunen KiKa

dames recreanten HV ActiefKlazienaveen – De dames recreanten van Handbal Vereniging Actief uit Klazienaveen steunen KiKa. Afgelopen donderdag speelden de recreanten voor het eerst in hun nieuwe tenue’s.

Overigens moet er met deze shirts nog wel even op een overwinning gewacht worden, want in de deze eerste wedstrijd, gespeeld tegen S.V.W.W., werd er in een gelijkopgaande wedstrijd nipt verloren met 8 – 10.

Leukste Vereniging

Tijdens de uitreiking van de awards voor De Leukste Vereniging, waar Handbalvereniging Actief tot leukste vereniging van de provincie Drenthe werd verkozen, werd door de organisatie ook een donatie gedaan aan Stichting KiKa. De link was dus al snel gelegd.

De shirts zijn gesponsord door een sponsor die deze stichting een warm hart toedraagt. Voor de mensen die KiKa niet kennen, KiKa (Stichting Kinderen Kankervrij) is een organisatie die zich inzet tegen kinderkanker.
KiKa heeft als doel om de genezingskans in 2025 naar 95% te vergroten. Om dit te realiseren is er nog veel kostbaar wetenschappelijk onderzoek nodig.

Dankzij informatie uit afgerond onderzoek zijn de specialisten ervan overtuigd dat we nieuwe behandelingsmogelijkheden kunnen ontwikkelen om kinderkanker vaker te genezen en ‘vriendelijker’ te behandelen. Daarvoor is het absoluut noodzakelijk om vernieuwend onderzoek in gang te zetten, specifiek gericht op kinderkanker.

KiKa werft fondsen voor deze speciale onderzoeken, waarmee kinderen versneld hun kanker kunnen overwinnen.

Help KiKa en doneer ook!

Wil jij ook een donatie doen aan dit mooie fonds, dan kan dat hier via de website van de stichting: KiKa.

(Bron: twitter hvactief)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top