EEM Groepenkasten

Damesvoetbal ook bij FC Klazienaveen steeds populairder

fc klazienaveen logo fusie vv klazienaveen vv zwartemeerKlazienaveen – Het damesvoetbal in Nederland is, mede ingegeven door het succes van de Oranje Leeuwinnen, groeiende. Ook FC Klazienaveen profiteert hier van mee.

Extra meidenteam

Vlak voor het begin van de competitie is het FC Klazienaveen gelukt om een extra meidenteam in te schrijven. Deze week is namelijk MO15 toegevoegd aan de competitie. Hierdoor kan FC Klazienaveen voor alle leeftijden vrouwen- en meidenvoetbal aanbieden. Het jeugdbestuur en coördinator vrouwenvoetbal Henk Verschoor zijn bijzonder tevreden met dit succes en zien dit als een positieve stap in de ontwikkeling van het vrouwenvoetbal in Klazienaveen.

De oudste dames zijn actief in VR1, daaronder spelen de ‘oudere junioren’ in VR2 in een seniorencompetitie. Vervolgens zijn de onder 15 (MO15) en onder 13 (MO13) actief in de jeugdcompetitie. De meiden onder 11, 9 en 8 spelen gemengd met de jongens.

Meetrainen of lid worden?

Wil je zelf een keer kijken, meetrainen of lid worden? Informeer dan bij coördinator Henk Verschoor: coordinatorvrouwen@fcklazienaveen.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top