EEM Groepenkasten

Dancefestival Energy bij het Sportlandgoed

sportlandgoed zwartemeer energy dancefestival klazienaveen 2015Klazienaveen/Zwartemeer – Op zaterdag 12 december vindt op Sportlandgoed in Zwartemeer een dancefestival plaats onder de naam Dancefestival Energy. Een, voor deze regio, uniek en groots opgezet evenement vergelijkbaar met beroemde festivals zoals Amsterdam Dance Event, Mysteryland en dergelijke. Uiteraard inclusief een grote licht/lasershow. De muziekstijl is van house tot hardstyle en wordt gepresenteerd door de DJ’s Lawss, Donero, Nizzle Viddy, Kyl en Madbeats.

In de buurt

De gedachtegang achter het organiseren van het festival is met name het feit dat dancefestivals van een dergelijke omvang vrijwel uitsluitend plaatsvinden in het westen van het land. “Er worden ontzettend veel dancefestivals georganiseerd, maar bijna nooit in deze omstreken.”, aldus de organisatoren. “Met het Dancefestival Energy komen mensen uit deze regio, die van dancefestivals houden, nu eindelijk ook eens aan hun trekken. Bovendien is het festival toegankelijk voor alle leeftijdscategorieën, dus van jong tot oud. Ook daarin onderscheidt Dancefestival Energy zich van de reguliere festivals. Wel wijzen we erop dat alcohol volgens de wet verkrijgbaar is vanaf 18 jaar.”

Kaarten

Het festival duurt van ’s avonds 20.30 uur tot ‘s nachts 01.00 uur. Kaarten kosten € 5,= p.p. en zijn verkrijgbaar bij Cigo Kroon Klazienaveen, Snackbar The Corner Klazienaveen, Mijn Kraam Emmen en Muziekhuis Hidding Klazienaveen. Kaarten zijn ook online te bestellen via www.muziekhuishidding.nl.

Om teleurstelling te voorkomen is het verstandig om tijdig te reserveren.

Meer informatie? Zie facebook: www.facebook.com/events/1281519428540260/

Wat: Dancefestival Energy
Waar: Sportlandgoed Zwartemeer, Verlengde van Echtenskanaal N.Z. 2, 7894 EA Zwartemeer, tel 0591 – 314654
Wanneer: zaterdag 12 december 2015 van 20.30 tot 01:00 uur

sportlandgoed zwartemeer energy dancefestival klazienaveen 2015

from to
Uitgaan


Back To Top