EEM Groepenkasten

De Boks geeft Triathlon Clinics voor beginners en gevorderden

NK_Triathlon-2016Klazienaveen – Triathlon Team De Boks uit Klazienaveen geeft in 2017 voor het eerst een ‘Try Triathlon’ om atleten kennis te laten maken met de triathlon door middel van leuke clinics.

De clinics worden gegeven door ervaren trainers en triathleten. De bedoeling is om in 12 weken tijd de basisbeginselen onder de knie te krijgen. Bovendien worden tijdens de clinics zeer nuttige tips en trucs van de triathlonsport gegeven. De afsluiting van de clinics is deelname aan de Triathlon op 16 juli 2017 in Klazienaveen. Deelname aan de clinics kan vanaf 12 jaar en is voor elk niveau.

Verantwoord trainen

Aan de hand van een verantwoord trainingsschema ervaar je als sporter de leuke en uitdagen trainingen en clinics. Deze worden gegeven door ervaren trainers en triathleten die je alle ins en outs van de triathlonsport kunnen vertellen. Zij zullen jou in 20 trainingen en 2 info-avonden de technische, fysieke en mentale aspecten van het zwemmen, fietsen en hardlopen eigen maken.

Aftrap Try Triatlhon met info- en kennisavond

Om te beginnen is er op woensdag 26 april 2017 een informatieavond aan de Borkerstraat 4 in Klazienaveen. Alle trainingen en clinics vinden hoofdzakelijk plaats op de woensdag- en vrijdagavond. De zwemtrainingen worden op de vrijdagavond gegeven in het Neptunusbad in Klazienaveen om 20.45 uur. De overige trainingen zullen op nader te bepalen locaties worden gehouden.

Geef je nu op

Wil jij ook meedoen aan deze clinics? Geef je dan nu op! Meld je uiterlijk aan vóór 10 april 2017 via e-mailadres info@triathlonteamdeboks.nl onder vermelding van ‘Try Triathlon’.

Kijk voor meer informatie op www.triathlonteamdeboks.nl.

Kosten

De kosten voor deelname zijn slechts € 140,00 all-in. Daarvoor krijg je:

  • 20 gezamenlijke trainingen en een passend schema tot aan de triathlon;
  • 2 info-avonden met als thema ‘Trainingsschema en voeding’;
  • parcoursverkenning triathlon Klazienaveen;
  • deelname aan de 1/8e Triathlon in Klazienaveen;
  • deelname aan de zwemprestatietocht in Klazienaveen;
  • eigen trisuit.

de boks clinics triathlon 2017 klazienaveenBack To Top