EEM Groepenkasten

De lekkerste oliebollen koop je bij Julian en Manon

oliebollen julian en manon kroesen klazienaveen 2016Klazienaveen – Ook dit jaar staan Julian en Manon Kroesen weer met hun overheerlijke oliebollen, krentenbollen, appelbeignets en nog veel meer lekkers bij Welkoop Klazienaveen.

Gratis oliebol

Al voor het 2e jaar op rij staan Julian en Manon Kroesen met hun oliebollenkraam bij Welkoop Klazienaveen de allerlekkerste oliebollen en krentenbollen te bakken. De laatste 3 dagen van het jaar staan ze bij de ingang van Welkoop. Iedereen die voor € 30,00 of meer vuurwerk koopt krijgt een gratis oliebol. Je kunt ze natuurlijk ook zelf kopen. Al voor € 0,75 heb je een oliebol of krentenbol en voor slechts € 6,00 heb je 10 stuks. Natuurlijk verkopen ze ook appelbeignets en ander lekkers. Ook pinnen is mogelijk.

Morgen, op oudejaarsdag, staan ze vanaf een uurtje of 8.00 tot 17.00 uur weer voor je klaar!

oliebollen julian en manon kroesen klazienaveen 2016

Opa’s geheime recept

Julian (26) en zijn vrouw Manon (23) komen uit Gees. Normaal gesproken staat Julian met zijn brood op diverse markten, terwijl Manon voor de klas staat. De laatste 3 dagen van het jaar verkopen ze samen oliebollen. “Wij gebruiken het aloude recept van mijn opa.”, vertelt Julian. “Het is allemaal nog echt ambachtelijke. We maken het deeg volgens het ‘geheime’ recept van mijn opa en bakken daarna de oliebollen en krentenbollen.”

oliebollen julian en manon kroesen klazienaveen 2016

Al van kleins af aan

Julian bakt zelf al 8 jaar oliebollen. De eerste 5 jaar verkocht hij zijn oliebollen naast een tankstation in de buurt, de laatste 2 jaar bij Welkoop Klazienaveen. Daarvoor hielp hij zijn vader en opa, dus het is hem met de paplepel ingegoten. “Na de havo ben ik op 18-jarige leeftijd begonnen als bakker bij mijn vader en toen ik 19 jaar was ben ik voor mezelf begonnen. Ik ben ermee opgegroeid. Al van kleins af aan hielp ik mijn vader. In het begin bijvoorbeeld alleen helpen met inpakken, later steeds meer.”

oliebollen julian en manon kroesen klazienaveen 2016

oliebollen julian en manon kroesen klazienaveen 2016

oliebollen julian en manon kroesen klazienaveen 2016Back To Top