EEM Groepenkasten

De Multi Merk Dealer? Uniek: een universele garage met de mogelijkheden van de dealer

erik lanting multi merk dealer klazienaveen

Bent u bekend met Autobedrijf Lanting, aan de Brugstraat 153? Waar u voorheen enkel terecht kon met uw KIA, bent u nu van harte welkom met elk merk auto. Op de gevel van de universele garage pronkt nu de Multi Merk Dealer uiting. En wanneer we de website www.autolanting.nl bezoeken belanden we in een online showroom, met aangeboden een gloednieuwe Volvo en tal van lease services. Duidelijk is dat Autobedrijf Lanting inmiddels meer is dan een universele garage.

Multi Merk Dealer Lanting heeft jarenlang ervaring met het onderhouden en repareren van personen- en bedrijfswagens. De dienstverlening is de afgelopen 2 jaar enorm uitgebreid. Los van de APK-keuring, aircoservice, het schadeherstel en de bandenmontage, kun je bij de Multi Merk Dealer ook terecht voor een onderhoudscontract. Hierbij betaal je een maandelijks bedrag waarmee je vrijwel alle autozorgen indekt. Recentelijk introduceerde zij ook het Best Buy keurmerk . Dit houdt in dat je van de beste koop geniet als het gaat om auto-onderdelen. De Multi Merk Dealer monteert A-kwaliteit onderdelen voor een zeer competitieve prijs. Kortom, als het gaat om het onderhoud van uw auto, is Multi Merk Dealer Lanting een rationele keus.

Nieuwe auto’s en de zakelijke autokoper

Multi Merk Dealer Lanting heeft de mogelijkheid om u elke auto nieuw te leveren. Daarnaast heeft zij een continu wisselend aanbod van nieuwe modellen uit voorraad. Deze zijn veelal extra interessant omdat deze auto’s direct leverbaar zijn waarbij u profiteert van een extra korting. Als het gaat om de zakelijke markt dan wordt u niet beperkt in uw vrijheid om te kiezen. Van een short lease overeenkomst voor een periode van 2 maanden tot een financiële full service oplossing voor de zzp’er of freelancers. De Multi Merk Dealer heeft zich toegespitst op het denken vanuit de ondernemer, al dan niet de startend ondernemer. Met een breed dienstenpalet is de mobiliteitsbehoefte altijd in te vullen tegen prijzen die u mag verwachten van een onafhankelijke, universele garage. Want dit laatste karakter houdt Lanting graag vast.

Heeft u een goed beeld van de Multi Merk Dealer? Bezoek dan eens de website: www.autolanting.nl. Hier ontdekt u daadwerkelijk dat Lanting uit Klazienaveen meer voor u te bieden heeft.Back To Top