EEM Groepenkasten

De weersverwachting tijdens het carnavalsweekend

weerplazaKlazienaveen/Regio – De weersverwachting voor Klazienaveen en omgeving voor vandaag en morgen zal het vandaag bewolkt blijven met maar weinig neerslag. Vanmiddag is er echter nog wel een redelijke kans op wat motregen.

De temperatuur stijgt vandaag en morgen tot een 8 °C en de wind is hierbij krachtig, windkracht 6. Vannacht zal het helder worden en koelt het af tot ongeveer 4 °C.

Carnavalsweekend

Voor het carnavalsweekend zijn er wat opklaringen en wisselvallig weer te verwachten in Klazienaveen en omgeving. Het wordt niet echt koud met ongeveer 9 °C overdag, hoewel het door de krachtige westenwind met windkracht 5 wel wat kouder aanvoelt.  In de nachten koelt het af tot ongeveer 4 °C. Droog zal het niet blijven, want de kans op stevige neerslag (4 tot 5 mm) neemt wel toe.

Zondag neemt de kans op zon af en wordt het overdag kouder met temperaturen rond 8 °C. De maandag is hetzelfde weertype te verwachten, echter de wind neemt iets in kracht af evenals de kans op neerslag. Het is tevens wat kouder met temperaturen van maximaal 7 °C.

(Bron: weerplaza.nl)Back To Top