EEM Groepenkasten

De Witte Olifant verkozen tot Beste Eetcafé van Drenthe

De Witte Olifant Schip 1 centrum klazienaveenKlazienaveen – Wij zijn trots om te mogen melden dat De Witte Olifant in Klazienaveen is verkozen tot ‘Beste Eetcafé van Drenthe’.

Met deze mooie titel zit De Witte Olifant nu in een finale ronde om te strijden voor de titel ‘Beste Eetcafé van Nederland’.

Stem op De Witte Olifant

Eigenaar Jan Braam: “Komende zaterdagmiddag 28 januari om 16.30 uur wordt onze vlog uitgezonden op RTL4. We kunnen winnen door zoveel mogelijk stemmen te generen via de site.”

Help De Witte Olifant aan de mooie titel “Beste Eetcafé van Nederland en breng je stem uit. Stemmen kan via www.debestevannederland.tv na de uitzending van komende zaterdag.

Seizoen 1 op RTL4: ‘De Beste van Nederland’

Vanaf zaterdag 28 januari presenteert RTL 4 seizoen 1 van ‘De beste van Nederland’. In dit dynamische tv-programma van productiebedrijf Stay in Touch Media gaat ondernemend Nederland de strijd met elkaar aan om deze felbegeerde titel. Verschillende beroepsgroepen passeren de revue, waarin de twaalf provincies het steeds opnieuw tegen elkaar opnemen. De kijker thuis bepaalt per categorie wie als branchewinnaars uit de bus komen. Met leuke, persoonlijke en hier en daar (te) gekke en opvallende vlogs, gooien de ondernemers alles in de strijd om de meeste stemmen binnen te halen. In de eerste aflevering is het de beurt aan de beste eetcafés van Nederland. Vervolgens komen onder meer de leukste bloemenwinkels en de leukste uitstapjes van het land aan bod.

Met ‘De Beste van Nederland’ slaat Stay in Touch Media een nieuwe weg in op het gebied van televisie maken. Het klassieke bereik van RTL 4 en de kracht van online en social media zorgen samen voor een sterk platform. Met de inzet van vlogs, krijgen de video inzendingen een extra persoonlijk karakter, waarin de creativiteit van ondernemers voor de leukste content zorgt.

“Juist die eigenheid maken de vlogs vaak tot een hit, die je minder snel krijgt wanneer je met een cameraploeg op bezoek komt.”, aldus producent en presentator Kevin Brouwer. “Daarom laten we de deelnemers helemaal vrij om hun eigen content te maken. Professionele editors en de voice-over van Edwin Noorlander van Radio 538 zorgen vervolgens voor de finishing touch, zodat de kwaliteit gewaarborgd blijft.”

Stemmen

Het eerste seizoen van ‘De Beste van Nederland’ start op zaterdag 28 januari om 16.30 uur op RTL4 met de strijd tussen de beste eetcafés van het land. Via de poll op www.debestevannederland.tv kunnen kijkers de vlogs na afloop nog eens rustig terugkijken en direct een stem uitbrengen op hun favoriet. Uiteraard mogen ondernemers daarnaast alles uit de kast halen om via eigen social media kanalen de meeste stemmen voor zich te winnen.

Uitzendtijden

Het beste eetcafé van Nederland:
Regulier: Zaterdag 28 januari ca. 16.30 uur op RTL4
Herhaling: Zondag 29 januari ca. 11.55 uur op RTL 4

De beste bloemenwinkel van Nederland
Regulier: Zaterdag 4 februari ca. 16.30 uur op RTL4
Herhaling: Zondag 5 februari ca. 11.55 uur op RTL 4

De beste cafetaria van Nederland
Regulier: Zaterdag 11 februari ca. 16.30 uur op RTL4
Herhaling: Zondag 12 februari ca. 11.55 uur op RTL 4

Het beste uitstapje van Nederland
Regulier: Zaterdag 18 februari ca. 16.30 uur op RTL4
Herhaling: Zondag 19 februari ca. 11.55 uur op RTL 4

De beste beauty salon van Nederland
Regulier: Zaterdag 25 februari ca. 16.30 uur op RTL4
Herhaling: Zondag 26 februari ca. 11.55 uur op RTL 4

De beste brasserie van Nederland
Regulier: Zaterdag 4 maart ca. 16.30 uur op RTL4
Herhaling: Zondag 5 maart ca. 11.55 uur op RTL 4

Bekendmaking winnaars

De winnaars van de verschillende branches worden per week bekend gemaakt op de website van De Beste van Nederland: www.debestevannederland.tv.Back To Top