EEM Groepenkasten

Decokay opent de deuren: vrijdag en zaterdag open dagen

decokay klazienaveen maurice heine axi uw woonsuperKlazienaveen – Maurice Heine heeft onlangs zijn woonwinkel aXi Uw Woonsuper omgetoverd tot een nieuwe vestiging van Decokay. Aanstaande vrijdag 5 en zaterdag 6 mei worden open dagen gehouden om dit te vieren.

Klazienaveen is uniek

In maart 2014 opende aXi Uw Woonsuper de deuren. Na bijna 3 jaar, in januari dit jaar, sloot Maurice Heine zich aan bij Decokay en leidt hiermee één van de 50 vestigingen in Nederland. Toch is Decokay Klazienaveen redelijk uniek. Decokay Klazienaveen aan de Langestraat 88 heeft namelijk ook meubelen in haar assortiment en is hiermee slechts 1 van de 2 vestigingen in Nederland.

Exclusief en betaalbaar

Sinds januari is de oude winkel geleidelijk aan omgebouwd tot een echte Decokay-vestiging. Decokay biedt onder andere advies op het gebied van wonen en stijl en heeft onder andere exclusieve merken op het gebied van verf, behang, vloeren, raamdecoratie en zoals gezegd ook meubelen in haar assortiment.

“Decokay wordt gevormd door een grote groep ondernemers, waardoor ze een fraai en gevarieerd assortiment kunnen aanbieden.”, aldus eigenaar Maurice Heine. “Door de gezamenlijke inkoop zijn de prijzen verrassend scherp.”

Woonspecialisten

Het ondernemerschap is Maurice met de paplepel ingegoten. Hij komt uit een echte stoffeerdersfamilie. Zijn opa en zijn opa’s broers waren specialisten in het vak. De ouders van Maurice, Gerda en Harrie Heine, hebben de traditie voortgezet met Woonsfeer Heine. De eigen ervaring en vakkennis in combinatie met de mogelijkheden van Decokay zorgen ervoor dat Maurice invulling kan geven aan de wensen van de woonliefhebbers.

Open dagen 5 en 6 mei 2017

De open dagen zijn op vrijdag 5 en zaterdag 6 mei 2017.

Kijk voor meer informatie op www.decokayklazienaveen.nl of op de Facebookpagina Decokay Klazienaveen of bel (0591) 31 86 80.

Decokay Klazienaveen

Langestraat 88
7891 GE Klazienaveen
Telefoon: (0591) 31 86 80
Website: www.decokayklazienaveen.nl
Facebook: Decokay Klazienaveen

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top