EEM Groepenkasten

Deelnemers triathlon van Klazienaveen dankbaar voor alle goede zorg

triathlon van 9e klazienaveen 2015 vrijwilligersKlazienaveen – De 9e editie van de triathlon van Klazienaveen van gisteren kende een ongekend hoeveelheid deelnemers. Aan de organisatie de taak om ervoor te zorgen dat alles, zowel het parcours als alles er rond omheen, goed verzorgd is en om het al die deelnemers zo goed mogelijk naar de zin te maken. Wie gisteren in het centrum van Klazienaveen aanwezig was heeft met eigen ogen kunnen constateren dat het ook dit jaar allemaal weer uitstekend voor elkaar was. Complimenten aan de organisatie van de triathlon!

triathlon van 9e klazienaveen 2015 vrijwilligers

Vrijwilligers triathlon van Klazienaveen

Echter, de organisatie kan het natuurlijk niet allemaal alleen. Daarvoor zijn nog veel meer mensen voor nodig. Vele vrijwilligers hebben er gisteren samen met de organisatie voor gezorgd dat alles zo goed mogelijk verliep en dat de deelnemers ook tijdens hun wedstrijd aan niets ontbrak. Naast de vele vrijwilligers die door de organisatie waren gevraagd om hier en daar de handen uit de mouwen te steken waren er ook op diverse spontane vrijwilligers die de deelnemers onderweg van het nodige vocht hebben voorzien. Gezien de vrij hoge temperaturen en de vrij stevige wind waren de meeste deelnemers maar wat blij met deze extra verzorgingsposten die overal langs het parcours spontaan opdoken.

triathlon van 9e klazienaveen 2015 vrijwilligers

Spontane verzorgingsposten

Een goed voorbeeld hiervan waren Jaap Schuurmans en René Spijkers, beiden geen onbekenden bij de Loopgroep Noord Nederland Klazienaveen. Zij stonden met een zelfgemaakte kraam in het bosje achter de Kiel en de Plecht om daar de deelnemers van water, sportdrank, cola, sponzen en zelfs bananen te voorzien. Helemaal vrijwillig en alles uit eigen zakken betaald!

triathlon van 9e klazienaveen 2015 vrijwilligers

Dankbaar

Veel deelnemers maakten maar wat graag gebruik van het extra vocht dat hen werd aangeboden. Dit zorgde voor vele vrolijke gezichten en spontane reactie. Iedereen bedankte al lopend voor de goede zorg en sommigen beloofden spontaan om ook volgend jaar weer terug te komen. Anderen hadden, hoe moe ze ook waren, nog de tijd om zo af en toe een grapje te maken. Sommigen hadden in plaats van water liever een koel biertje en voegden er aan toe “dat ze al genoeg water hadden gezien”. Anderen hadden graag een patatje, broodje knakworst of zelfs een portie bitterballen. Alles natuurlijk met een lach en het zorgde dan ook voor grappige momenten langs het parcours.

triathlon van 9e klazienaveen 2015 vrijwilligers

“Iedereen is hier zo ontzettend vriendelijk”

Diverse deelnemers lieten weten dit een ontzettend leuke triathlon te vinden. Alles was goed georganiseerd, alles was compact bij elkaar en rondom het centrum, vele vrijwilligers en bovenal: “iedereen is hier zo ontzettend vriendelijk” en “iedereen moedigt je telkens weer aan en dat geeft je een enorme boost”. Wat bovendien als een groot voordeel werd gezien is dat “alles zo lekker dichtbij is”. Mieke (foto hierboven) gaf te kennen hier met een groep van ruim 30 man te zijn. “Wij overnachten bijna allemaal bij het Sportlandgoed in Zwartemeer. Heerlijk in een blokhut, iedereen dicht bij elkaar,lekker gezellig en zondag voor de wedstrijd gewoon lekker op de fiets naar de wedstrijd. Geen lange reistijden, geen lange wachttijden of files. Gewoon een paar minuutjes fietsen en je bent er al. Perfect voor elkaar! Volgens jaar komen wij dan ook graag weer terug. Namens de hele groep wil ik zeggen:”

Organisatie en vrijwilligers BEDANKT!

triathlon van 9e klazienaveen 2015 vrijwilligers triathlon van 9e klazienaveen 2015 vrijwilligers triathlon van 9e klazienaveen 2015 vrijwilligers triathlon van 9e klazienaveen 2015 vrijwilligers

Misschien een tip voor de volgende keer ????Back To Top