EEM Groepenkasten

Dikke 9.4 voor camping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht

het heerenhof, campingNieuw-Dordrecht – In en om Klazienaveen zijn diverse campings en mini-campings. Eén van die campings is Camping Het Heerenhof in Nieuw-Dordrecht aan de Herenstreek 130. Het Heerenhof is echter niet zomaar een camping. Het is een uiterst nette, comfortabele camping met ruim 10.000m2 met 35 plekken, 2 luxe huisjes en zelfs een heuse pipowagen. Niet voor niets wordt de camping op Zoover gewaardeerd met een 9.4.

Op de direct aan het Oosterbos gelegen camping geniet je van je rust. Om je heen zie je niet anders dan groen, groen en nog eens groen. Je hebt geen last van horizonvervuiling. Vanaf de camping loop je zo het Oosterbos in. Niets duidt erop dat je je slechts op 5 km van Emmen en 3 km van Klazienaveen bevindt. Kernwaarden van de camping zijn comfort, rust, ruimte, gastvrijheid, persoonlijke aandacht, authenticiteit en kwaliteit.

Kampeerplekken

Het Heerenhof bestrijkt een gebied van ruim 10.000m2 en biedt plaats aan ongeveer 35 vrije kampeerplekken. Doordat de camping werkt met vrije plekken is elke plek in feite “onbeperkt” groot, waardoor het ook plaats biedt aan de allergrootste caravans, campers en dergelijke. Doorgaans worden de plekken echter wat ruimer ingedeeld, doordat er geen afgebakende plekken zijn en iedereen in principe vrij is om zelf een plekje te kiezen. Meestal zijn er daardoor maximaal zo’n 25 tot 30 kampeerders op de camping.het heerenhof, camping

Luxe huisjes

Naast de kampeerplekken zijn er ook 2 huisjes van ongeveer 23m2 te huur op de camping. De 2 huisjes zijn geheel nieuw opgebouwd en luxe ingericht met onder andere tv en magnetron. Er zijn 2 slaapplekken voor 2 personen in de vorm van een soort moderne bedstee, met een dubbel bed. Er is dus ruimte voor 4 personen. Een moderne badkamer maakt het geheel af. Voor het huisje is een ruim terras aangelegd, met veel groen en een zitje. Alles spiksplinternieuw. Ontbijt is in overleg mogelijk.het heerenhof, camping Heerenhof-Minicamping (7)

Pipowagen

Ook heel apart is de luxe pipowagen op de camping, geschikt voor maximaal 4 personen. De mooie comfortabele nieuwe Pipowagen is te huur voor een week, een weekend of een midweek. De wagen staat gewoon op de camping, dus huurders kunnen gewoon van het toiletgebouw op de camping gebruik maken. Ook in deze pipowagen is het bed in de vorm van een bedstee gemaakt. Daarnaast is er een 2-persoons slaapbank, een ruime keuken, stromend water, koelkast, tv en zelfs een eigen terrasje.het heerenhof, camping Heerenhof-Minicamping (18)

Accommodatie

Op de camping is een gezellig kroegje met sinds vorig jaar ook een ruim terras. Er zijn zeer luxe douches met warm en koud water welke door de kampeerders gratis te gebruiken zijn. Het sanitair is er altijd in perfecte staat. Op Zoover krijgt het sanitair niet voor niets bij alle beoordeling een vette 10. Uiteraard is er ook voor de kinderen voldoende speelgelegenheid met een leuke speeltuin, speelweide en divers speelgoed dat vrij te gebruiken is. In het weekend gaan de campingeigenaren Hugo en Emmi van der Heide gezellig samen met de campinggasten een kopje koffie drinken met daarbij een heerlijk plakje cake. Dat wordt door de campinggasten altijd zeer gewaardeerd.het heerenhof, camping Heerenhof-Minicamping (11) Heerenhof-Minicamping (15)

De gehele camping is dusdanig aangelegd dat er nooit sprake is van wateroverlast. Al het gras op de camping heeft een harde ondergrond met een goede afwatering, zodat er nooit water blijft staan. Door de harde ondergrond wordt er ook geen gras kapot gereden, zodat de gehele camping het gehele jaar door groen is en blijft.

Alle plekken bezet

De eigenaren van de camping zijn hier 4 jaar geleden komen wonen. Toen was het nog een manege. Dat hebben ze geheel verbouwd tot deze comfortabele en luxueuze camping. De camping is sinds begin vorig jaar geopend. De opening hebben ze gevierd met een open dag, waarbij meer dan 500 bezoekers kwamen. Nu in het 2e jaar is het alweer een heel stuk drukker dan in het beginjaar. Vooral tijdens evenementen als de fiets4daagse, het NK-wielrennen en de BMX-kampioenschappen zijn nagenoeg alle plekken bezet.het heerenhof, camping Heerenhof-Minicamping (10) Heerenhof-Minicamping (12) Heerenhof-Minicamping (13) Heerenhof-Minicamping (14)

Adres

Camping Het Heerenhof
Emmi en Hugo van der Heide
Herenstreek 130
7885 AV Nieuw-Dordrecht (gemeente Emmen)
Telefoonnummer: 0591 76 40 42
E-mail: info@hetheerenhof.nl
Website: www.hetheerenhof.nl
Facebook: @HetHeerenhof

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top