EEM Groepenkasten

Dikke overwinning voor Zwartemeer tegen Ter Apel

vv zwartemeer 1 selectie 2016-2017Klazienaveen – Dat Zwartemeer zo dik zou winnen van Ter Apel was niet verwacht. Ter Apel was vorige week Zwartemeer voorbij gegaan in de stand en deed het de laatste weken goed.

Ook in de beginfase van de wedstrijd bood Ter Apel goed tegenstand, alhoewel Zwartemeer vanaf het begin Ter Apel wel terugdrong op eigen helft. De ban werd gebroken door 2 vrije ballen. De eerste in de 18e minuut, net even buiten de 16 van Ter Apel, werd schitterend binnengeschoten door Toin Loves, strak in de kruising. De tweede in de 30e minuut was een slimme bal van Martin Bauerhuit. Vanaf de zijkant van de 16 meter verwachte iedereen blijkbaar een hoge bal, maar Martin schoot niet al te hard de bal op doel. Maurice Heine was er als de kippen bij om de bal in te tikken. Ter Apel kreeg vervolgens nog de kans op de 2-1 toen 2 spelers van Ter Apel alleen op doelman Justin Verschoor afkwamen. In plaats van af te leggen op zijn medespeler ging de speler van Ter Apel voor eigen succes, maar doelman Justin Verschoor liet zich niet verschalken. Toen vlak voor rust Tom Lambers de 3-0 maakte en 1 minuut later Maurice Heine de 4-0 was de wedstrijd gespeeld. Helemaal toen ook nog een speler van Ter Apel met 2 keer geel voor rust kon vertrekken.

Lekkere opsteker

Ter Apel kreeg gelijk na rust een beste kans met een kopbal, maar zij scoorden niet. Toen Maurice Heine vervolgens de 5-0 maakte in de 54e minuut was het laatste beetje verzet bij Ter Apel gebroken. Maurice maakte de 6-0 in de 73e minuut en zijn 4e van de wedstrijd. Nick Hoorn maakte nog de 7-0 in de 79e minuut en leek even later ook nog de 8-0 te maken. Deze werd echter afgekeurd wegens buitenspel. Zo haalde Zwartemeer een dikke 7-0 overwinning op Ter Apel. Een lekkere opsteker voor Zwartemeer en een zware domper voor Ter Apel.

Volgende wedstrijd

Volgende week wacht Zwartemeer het laatste duel voor de winterstop uit bij Bargeres.Back To Top