EEM Groepenkasten

Dit zijn de twaalf finalisten van de Miss Klazienaveen

Miss Klazienaveen 12 finalisten Missverkiezing 2017Klazienaveen – De 12 finalisten voor de Miss Klazienaveen-verkiezing 2017 zijn bekend! Deze 12 dames gaan op zaterdag 24 juni strijden om de titel Miss Klazienaveen 2017.

In het Esdal College Klazienaveen vond vrijdag avond 12 mei de castingplaats van de Miss Klazienaveen verkiezing 2017. Uit de 30 geselecteerde missen die uitgenodigd waren voor de casting zijn door een deskundige jury 12 finalisten gekozen.

Lees ook: Wie wordt de nieuwe Miss Klazienaveen?

Miss Klazienaveen 2017

De 12 finalisten zijn Benthe Walda, Judith Vos, Lisanne Pals, Britt Oldenhuis, Manuela Hebels, Julia Bults, Emma Tappel, Zoë Hartman, Lelaina van Uffelen, Lianne Raukema, Romy Markies, Janine Bijma.

Deze 12 dames gaan op zaterdag 24 juni strijden om de titel Miss Klazienaveen 2017.

Tips en trucs

De meiden kregen tijdens de castingavond catwalktraining van Lisan Weidgraaf en Ilse Wolters en leerden hier gelijk de eerste tips en trucs. Een voor een kwamen de jongedames bij de jury voor een interview.

Hierbij moesten de meiden zich voorstellen en enkele vragen beantwoorden. Niet alleen beauty is belangrijk, ook spontaniteit en enthousiasme zijn belangrijke eigenschappen.

De jury

De jury bestond uit Joyce Capellen (the Ultimate Beauty of the World 2017), Heleen Bijma (Debuty Princess Miss European Netherlands 2016) en Jordy Fidder (Ondernemer). Koos van Rijswijk heeft een kleine fotoshoot gehouden met de dames tijdens de castingavond.

De komende weken krijgen de 12 missen catwalktraining en presentatietraining, bootcamp bij LSG Crossfit en gaan een openingsdans instuderen bij G.V. Klazienaveen.

Op de foto

Personen op de foto: In de zwarte shirts de finalisten, in het midden in Jordy Fidder met link van hem in roze Joyce Capellen en rechts van hem met kroon Heleen Bijma.Back To Top