EEM Groepenkasten

Diverse activiteiten Brede School in najaar 2016

brede school, dansen, kinderenKlazienaveen – De Brede School in Klazienaveen organiseert ook dit najaar weer diverse leuke activiteiten voor kinderen tot en met groep 8 van de basisschool.

Wat is een Brede School

De brede school is een samenwerkingsverband tussen partijen die zich bezighouden met opgroeiende kinderen. Doel van het samenwerkingsverband is de ontwikkelingskansen van de kinderen te vergroten. Een ander doel kan zijn een doorlopende, en op elkaar aansluitende opvang te bieden. Onderwijs is in elk geval participant.

Activiteiten

Op 27 september 2016 beginnen de najaarsactiviteiten met Loopfietsen voor kinderen van 2 t/m 5 jaar op de fietscrossbaan van Rapid Wheels aan de Leeuw 1 in Klazienaveen. Voor kinderen uit groep 6, 7 en 8 worden er een 3-tal springgroepen georganiseerd. Vind je het leuk om te springen op de trampoline? Dan kun je erbij zijn op 1, 8 en 15 oktober. Als je meedoet, dan doe je met alle 3 de dagen mee.

Daarnaast is er onder andere nog een trefbal toernooi (groep 5 t/m 8), een bootcamp (groep 7 en 8), ouder/kind-gym voor kinderen die kunnen lopen tot 4 jaar, samen met hun ouders, freerunning (groep 6, 7 en 8), peuterdance voor kinderen die kunnen lopen t/m 3 jaar, streetdance (voor alle groepen), het jaarlijkse zwemspektakel in het Neptunusbad en natuurlijk ook weer de superleuke Pietengym voor groep 0 t/m 5.

Opgave

Wil jij ook meedoen? Geef je dan zo snel mogelijk op via www.sportiefklazienaveen.nl. Daar vind je ook meer informatie over de activiteiten en de data wanneer die activiteiten plaats vinden.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top