EEM Groepenkasten

DJ Code-E uit Klazienaveen sluit StukTV af met spetterende showcase

klazienaveen dj lawss cody hidding lars van der veen code-eEmmen/Klazienaveen – Vrijdag 8 september komt StukTV naar Emmen. DJ Code-E uit Klazienaveen besluit de vrijdagavond op het hoofdpodium met een spetterende showcase.

De programmering van StukTV is gericht op een jeugdig publiek. De mannen van StukTV, Giel, Thomas en Stefan, voeren wekelijks de leukste, lachwekkende en tofste opdrachten uit, die door hun fans zijn verzonnen. Filmpjes van de uitgevoerde opdrachten plaatsen zij op Youtube. Het bleek een succesformule en het kanaal StukTV werd een immens populaire Youtube-sensatie.

Na Youtube-kanaal ook DJ’s

De act besloot zich onlangs volledig te storten op hun tweede passie: muziek. Het StukTV DJ-team is geboren. Met Giel en Thomas back2back achter de draaitafels en Stefan als MC weten ze altijd een goed feestje te bouwen. De mannen van StukTV zullen tijdens Uitmarkt Emmen hun DJ-kunsten ten gehore laten brengen.

De top van de Nederlandse online communities

Doordat StukTV middenin de online community staat zijn ze altijd op de hoogte van de nieuwste sounds en trends. En met bijna 1,5 miljoen abonnees op Youtube en tonnen aan volgers op social media is hun populariteit niet te ontkennen. Daarnaast brengt de mogelijkheid voor de Youtube aanhangers om StukTV live te zien elke keer weer een extra dimensie met zich mee.

Het optreden van de DJ’s van StukTV wordt gevolgd door DJ’s en rappers Keizer en Bokoesam, MC Shockwave uit Amsterdam en zoals gezegd als sluitstuk DJ Code-E (Cody Hidding) uit Klazienaveen.

Drentsch Peil XL

Op vrijdagavond 8 september vindt eveneens de aftrap van het provinciale popevenement Drentsch Peil XL plaats in Café Pierrot en Rue de la Gare met onder andere 12AM uit Klazienaveen. Drentsch Peil XL is een popevenement waar publiek kan genieten van opkomende bandjes uit heel Drenthe.

Kijk voor meer informatie op www.uitmarktemmen.nl.

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top