EEM Groepenkasten

DJ Lawss (Cody Hidding) komt met nieuwe plaat

klazienaveen dj lawss cody hidding lars van der veenKlazienaveen – Begin 2016 begon het allemaal voor de jonge Klazienaveense DJ. Hij bracht zijn eerste hardstyle plaat uit en bestormde meteen de Amerikaanse hitlijsten.

Vanaf dat moment veranderde zijn leven compleet. Hij stond elk weekend op het podium en bracht dag en nacht door in zijn studio om nieuwe muziek te maken. En dat met resultaat! Maandag 22 augustus 2016 komt zijn nieuwe track ‘Inner Feelings’ uit. “In de afgelopen 8 maanden is er veel veranderd.”, zegt Cody. “Niet alleen mijn dagelijkse leven is veranderd, maar ook mijn gedachtegang over het leven. Ik heb nu voor mij zelf een doel gezet die ik koste wat kost wil bereiken. Daarvoor moet je veel dingen opgeven, maar dat is het allemaal dubbel en dwars waard.”

Lees ook: In gesprek met Cody Hidding en Lars van der Veen

klazienaveen dj lawss cody hidding lars van der veen

The making of Inner Feelings

“Niet alleen zijn dagelijkse leven is veranderd, maar ook het werken aan muziek is veranderd.”, aldus Cody. “Sowieso was ik altijd al kritisch op mijn werk, maar dat is de afgelopen maanden alleen maar nog meer geworden. Ik ben veel perfectionistischer geworden. Het was in het begin dan ook lastig om te beginnen aan nieuwe muziek. Ik ben echt opzoek gegaan naar mijn eigen geluid, een totaal ander geluid dan de mainstream hardstyle van nu. En dat is aardig gelukt. Je moet je eigen stempel er op drukken en er een eigen identiteit aan geven. Ik heb het afgelopen jaar misschien wel 1000 melodieën gemaakt, maar ik kon mij nergens in vinden tot dat ik de melodie van Inner Feelings maakte. Dat moest hem worden! En dat is hem geworden. Na 3,5 maanden keihard werken in de studio was de track klaar. Hij werd toen ook meteen getekend en 22 augustus is het zover. Dan komt hij uit.”

Zenuwachtig

Op de vraag of hij zenuwachtig is, antwoord Cody: “Ja, ik ben erg zenuwachtig. Mensen verwachten nu iets van mij en ik heb zelf echt geen idee of deze track het net zo goed gaat doen als ‘Our World’. Het is ook een compleet andere plaat dan ‘Our World’. Hij heeft een totaal andere sound, is veel harder en heeft veel meer gevoel dan ‘Our World’. Het is allemaal afwachten.”

klazienaveen dj lawss cody hidding lars van der veen showtek update

Behind the decks with Showtek

Met veel grootheden gewerkt

In de afgelopen maanden mocht DJ Lawss al met heel veel grootheden optreden, wij hebben ze allemaal even op een rijtje gezet:

 • Audiotricz
 • Bfront
 • Barry Pfaf
 • DJ Lady Dana
 • DJ Jean
 • Frequencerz
 • Hard Driver
 • Hypercat
 • JNXD
 • Jochem Hamerling
 • Le Shuuk
 • Noisecontrollers
 • Robin Lefeber
 • Showtek
 • Sonny Wilson
 • Wildstylez
 • Zany

Inner Feelings

Op 22 augustus komt zijn nieuwe track ‘Inner Feelings’ uit. Het nummer zal beschikbaar zijn op alle bekende online streams/stores, zoals Beatport, Itunes, YouTube en Spotify.

Wil je meer weten over Cody Hidding alias DJ Lawss? Kijk dan eens op zijn Facebookpagina of op zijn website: www.djlawss.nl.

Lees ook: 19-Jarige Klazienavener Cody Hidding in de voetsporen van Tiesto en Hardwell

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top