EEM Groepenkasten

DJ Rooie Jager uit Klazienaveen vermaakt het publiek tijdens Retropop

muziek publiek gitaar retropop back to the music pixabayKlazienaveen/Emmen – Tijdens de komende Retropop gaat DJ Rooie Jager uit Klazienaveen na de optredens van de bands het podium betreden om het publiek tot het einde van het festival te vermaken.

Retropop

Tijdens het popfestival Retropop op zaterdag 10 juni 2-17 treden The Pretenders en DI-RECT op op het hoofdpodium. Dat zijn 2 van de 5 namen die de organisatie afgelopen vrijdag bekend maakte. Ook aan de Future Stage, het podium voor jonge en veelbelovende bands, zijn 2 acts toegevoegd: De Britse garagerockers VANT en de Haarlemse formatie Sue The Night. Pater Moeskroen is toegevoegd aan de line-up van het Nederpop-podium.

The Pretenders exclusief naar Retropop

De organisatie van Retropop laten weten dat The Pretenders, met de Amerikaanse zangeres Chrissie Hynde, voor een exclusief optreden naar Emmen komt. De band speelde voor het laatst in 2009 in Nederland, op Parkpop in Den Haag. Voor het hoofdpodium is de organisatie nog bezig met een openingsact. Verder treden daar Fischer-Z, Doe Maar en als afsluiter Roger Hodgson, zanger van Supertramp, op.

DI-RECT is de afsluiter op het Nederpop-podium. Daar spelen verder Danny Vera, Pé Daalemmer & Rooie Rinus en Pater Moeskroen. Ook daar komt nog een openingsact bij.

Future Stage

De programmering voor de Future Stage, dat dit jaar wordt ondergebracht in een grote tent, is helemaal rond. Daar spelen achtereenvolgens Het Thijs Boontjes Dans- en Showorkest, Sue The Night, Indian Askin, VANT, Lucas Hamming en VANT. Nieuw op de Future Stage is dat na de optredens DJ Rooie Jager uit Klazienaveen het podium betreedt om het publiek tot het einde van het festival te vermaken. Hiermee hoopt de organisatie onder meer wat druk van de razend populaire discotent te halen.

De organisatie verwacht dit jaar zo’n 17.500 bezoekers te mogen verwelkomen. Daar zijn nu al 10.000 kaarten van verkocht. Ook de camping, die plaats biedt aan 1250 personen, is al voor driekwart vol.

Kijk voor meer informatie op de Facebookpagina van Retropop of de website www.retropop.nl.

(Bron: dvhn.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top