EEM Groepenkasten

Documentaire Little Fire over Noëll uit Klazienaveen in premiere tijdens Cinekid

Noëll Schulte Klazienaveen Little Fire CinekidKlazienaveen – Op zondag 5 november komt de documentaire Little Fire over Noëll (11) uit Klazienaveen en biker Gerrit van de CS Riders uit Assen in première tijdens Cinekid.

Documentaire Little Fire

De documentaire Little Fire van regisseur Nicky Maas gaat tijdens het komende Cinekid in Amsterdam in première en verteld het verhaal over de bijzondere band tussen elfjarige Noëll en zijn bikerbuddy Gerrit.

Noëll – Little Fire – Schulte (11) is met zijn autisme niet de gemakkelijkste en vindt het moeilijk aansluiting te vinden bij anderen. Als Noëll de stoere motorbuddy Gerrit wordt toegewezen, gaan ze samen op pad. De bestemming doet er niet toe.

Vrij

Achter op de motor voelt Noëll zich vrij en hoeft hij even niks, in tegenstelling tot de veeleisende wereld daarbuiten. Voor Noëll erg fijn maar ook spannend. Want Noëll wil namelijk niet veranderen. In een roadtrip die bestaat uit observerende en dromerige scenes zien we hoe ze, door vallen en opstaan, elkaar leren vertrouwen en durven zichzelf te zijn.

Trailer

Werkt bovenstaande video niet? Bekijk de trailer dan via deze link: https://vimeo.com/236308617.

Uitzending Little Fire

Little Fire zal op 5 november om 19:25 worden uitgezonden door de KRO-NCRV op NPO 3

Scenario en regie: Nicky Maas. Een productie van Tangerine Tree in coproductie met de KRO-NCRV.

(Bron/Afbeelding: Tangerine Tree)

Algemeen