EEM Groepenkasten

Dorpsraad Klazienaveen gaat speeltuinen onderzoeken

speeltuin KruidenveldKlazienaveen – De EOP Klazienaveen (de Dorpsraad) gaat alle speeltuinen in Klazienaveen langs om te kijken hoe de toestand is van deze speeltuinen, reden hiervan is dat men regelmatig te horen krijgt dat ze slecht of matig zijn en dat de val zone helemaal dicht groeit met gras.

Veilig spelen

Woordvoerder van de EOP Klazienaveen Jan Gerfen zegt het volgende hier over: “Het klopt dat wij hierover zijn geïnformeerd door mensen die er belang bij hebben dat hun kinderen of kleinkinderen veilig kunnen spelen in hun speeltuin, volgens de buurtbewoners haalt de gemeente Emmen wel speeltoestellen weg, maar er komt niets voor terug ondanks dat de speelplaats veel gebruikt wordt.”

Onderzoek staat van speeltuinen

“Wij van de EOP Klazienaveen gaan dus op onderzoek naar de staat en onderhoud van de speeltuinen in ons dorp, het zijn er meer dan 30 stuks dus is er werk aan de winkel. Van het resultaat van het onderzoek zal een rapport worden gemaakt en die gaat naar de Gemeente Emmen en naar de betreffende personen die dit in hun agenda hebben en dan zullen samen kijken wat en welke oplossing er is om de problemen die er zijn op te lossen.”, aldus Gerfen.

Oproep: mail je klachten!

Heb jij klachten over een speeltuin bij jou in de buurt? Stuur dan even een mailtje naar eopklazienaveen@gmail.com. De EOP Klazienaveen komt dan langs om op te nemen wat en welke klachten er zijn en nemen daar dan foto’s van om de problemen duidelijk in kaart te krijgen.

Gewond

“De kinderen moeten veilig kunnen spelen zonder dat ze gewond thuis komen.”, besluit woordvoerder Jan Gerfen van de EOP Klazienaveen.Back To Top