EEM Groepenkasten

Drentse avond in De Witte Olifant: Hier kuj Drents praoten!

veenarbeider met schip 1 de witte olifant klazienaveenKlazienaveen – ‘Hier kuj Drents praoten!’ Het belooft een prachtige Drentse avond te worden op dinsdag 8 november in diner café De Witte Olifant.

Liedjesschrijfster/zangeres Ineke de Jong was dit jaar voor de tweede keer finalist tijdens het Drents Liedjesfestival. Ze zal ongetwijfeld ook haar eerste Drentstalige nummer: ‘Die Drentse kerels’ zingen.

De Drentse kok Roelof Kuper is een fenomeen op zijn gebied. Regelmatig is hij te zien op TV Drenthe. Hij zal in De Witte Olifant zorgen voor Drentse hapjes en vertelt hierover op zijn onnavolgbare manier. Jan Germs is directeur van het Huus van de Taol. Hij heeft een groot aantal boeken geschreven in en over de Drentse taal. Ook staan er tal van korte Drentse verhalen op zijn naam.

Maar ook dorpsgenoot Roelof Keen treedt met veel succes op met zijn Drentse verhalen. Op deze avond vertelt hij zijn mooiste Drentse verhalen. Samen met Jans Jagt zal hij deze avond ook presenteren.

Harrie Omlo van de Bruna staat er met een prachtige kraam vol Drentstalige boeken.

Kortom: Een avond om te smullen.

Kaarten

De kaarten kosten € 7,50 (inclusief koffie/thee + arretje cake) en zijn verkrijgbaar bij Bruna Klazienaveen aan de Langestraat 111.

De avond begint om 20.00 uur, het diner café is om 19.30 uur al geopend.

Wat: Drentse Avond
Waar: De Witte Olifant, Van Echtenskanaal NZ 600, Klazienaveen
Wanneer: dinsdag 8 november 2016, 20.00 uur

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan


Back To Top