EEM Groepenkasten

Drentse Bouw- en Woonweken in Klazienaveen

de planeet, bouw, nieuwbouwKlazienaveen – Zaterdag 30 mei zijn de Drentse Bouw- en Woonweken in Klazienaveen. Staat er een verbouwing voor de deur? Wilt u een kavel kopen of heeft u vragen over een energiezuinige woning? Wat uw woonwensen ook zijn, voor vragen komt u naar het Bouw-en Woon Event  in Klazienaveen.

25 Organisaties/bedrijven

Makelaars, hypotheekadviseurs, banken, stylistes, bouwbedrijven, installateurs en andere partijen die mensen nodig hebben bij het kopen of (ver)bouwen van een huis zijn aanwezig. Zij informeren en adviseren bezoekers. Aan de Drentse Bouw-  en Woonweken in Klazienaveen doen ruim 25 organisaties/bedrijven mee. Bouwen, verbouwen en wonen. Daar gaat het om, stap-voor-stap kunnen bezoekers antwoord en advies  krijgen op alle mogelijke vragen. De Bouw- en Woonweken vinden plaats in alle Drentse gemeenten en duren tot en met 13 juni. Dit is een  initiatief van de provincie Drenthe en alle gemeenten in Drenthe. Het heeft  als doel om de woningmarkt een impuls te geven. ‘Vragen staat vrij en advies is gratis!’ is de insteek van deze open dag.

Informatie

Wilt u meer informatie over de open dag in Klazienaveen betreffende de Drentse Bouw- en Woonweken? Neem dan vrijblijvend contact op met Astrid Brinkman, accountmanager woningbouwkavels van de gemeente Emmen, tel. 14 0591. De open dag vindt plaats op zaterdag 30 mei van 10.00 tot 15.00 uur op het nieuwbouwplan de Planeet in Klazienaveen. De toegang is helemaal gratis.

Kijk voor meer info op www.bouwenwoonweken.nl

Waar: Nieuwbouwplan De Planeet
Wanneer: Zaterdag 30 mei
Tijd: 10.00 – 15.00 uur

Tripadvisor NL 600x300
Algemeen


Back To Top