EEM Groepenkasten

Dreumesuurtje in Klazienaveen

dreumesuurtjes bibliotheek klazienaveenKlazienaveen – Het dreumesuurtje is een gezellig uurtje, waarbij dreumesen en peuters en hun ouders of oppas elkaar ontmoeten.  Er zijn twee groepen: voor 1-2 jarigen en hun ouder of oppas en vanaf 2 jaar en hun ouder of oppas.

Activiteiten

Tijdens de dreumesuurtjes wordt er gezongen, gespeeld en voorgelezen. Met de kinderen vanaf 2 jaar wordt er ook geknutseld. Tijdens de dreumesuurtjes kan er ook een (stevig) prentenboekje worden geleend uit de collectie van de bibliotheek.

De dreumesuurtjes zijn gratis en toegankelijk voor elke ouder/grootouder/oppas met jonge kinderen.

Een keer per maand worden de dreumesuurtjes georganiseerd in de Bibliotheek Klazienaveen. Het eerstvolgende uurtje is op maandag 17 december. Voor 1-2 jarigen en hun ouder of oppas van 09:00 – 10:00 uur. Voor 2-4 jarigen en hun ouder of oppas van 10:30 – 11:30 uur.

Meer informatie

Informatie over waar en wanneer de dreumesuurtjes in de gemeente Emmen worden gehouden vindt u op de website van Bibliotheek Emmen: www.bibliotheekklazienaveen.nl.

Belangstellenden kunnen ook bellen of mailen met Karlijn Geitz, Bibliotheek Emmen. Tel: 0591-681432 of k.geitz@bibliotheekemmen.nl.

Wat: Dreumesuurtje
Waar: Bibliotheek Klazienaveen
Wanneer: maandag 17 december 2018 van 9.00 tot 11.30 uur
Wat kost het: gratis toegang

Tripadvisor NL 600x300
Uitgaan






Back To Top