EEM Groepenkasten

Drie afstanden bij Bargerveen Trailrun

trailrun trailrunning bargerveen 2018Klazienaveen/Bargerveen – Op zondag 30 september is de eerste editie van de Trailrun. De Trailrun is een loop over onverharde paden door het Bargerveen.

De Trailrun wordt georganiseerd door Loopgroep Klazienaveen in samenwerking met Staatsbosbeheer Bargerveen. Een aantal leden van de loopgroep heeft samen met Jans de Vries van Staatsbosbeheer een paar prachtige routes uitgezet.

Drie afstanden

Er zijn 3 afstanden: 8,5 km (start 10.30 uur), 15 km (start 11.00 uur) en 22 km (start 11.30 uur). De start en finish is van alle afstanden bij de nieuwe schaapskooi in Weiteveen.

Een leuke bijkomstigheid van deze run is dat het Bargerveen dit jaar haar 50-jarig jubileum viert en Loopgroep Klazienaveen haar 25-jarig jubileum. Dus reden te meer om zoveel mogelijk lopers aan de start te zien.

Inschrijven tot 22 september

Inschrijven kan nog tot en met zaterdag 22 september aanstaande. Na inschrijven is helaas niet mogelijk. Lijkt het je leuk om mee te doen? Wacht dan niet te lang en schrijf je nu in! Inschrijven kan via www.bargerveentrailrun.nl. Ook voor meer informatie, zoals routebeschrijvingen en dergelijke, kun je op die website terecht.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top