EEM Groepenkasten

Drie gewonden bij ongeval A37 kort voor afslag Klazienaveen *UPDATE2*

ongeval a37Klazienaveen – Woensdagavond even voor half tien vond op de A37 kort voor de afslag Klazienaveen een ongeval met twee auto’s plaats. Door een nog onbekende oorzaak reed een automobilist op een voorganger in.

Eén van de betrokken auto’s kwam in een sloot naast de weg tot stilstand, een andere automobilist kwam op de vluchtstrook tot stilstand. Drie personen zijn met onbekend letsel met een ambulance naar het ziekenhuis overgebracht. De inderhaast opgeroepen traumahelikopter werd even later weer geannuleerd. Het rijbaan gedeelte van de A37 richting Duitsland werd volledig afgesloten. Hierdoor ontstond er een file van ongeveer 7 kilometer. Er werd via social-media gewaarschuwd om niet via de A37 naar Klazienaveen rijden ivm dit ernstige ongeval.

*UPDATE*

Na de eerste melding dat er 3 gewonden zouden zijn, blijkt nu dat er 2 gewonden waren. Eén gewonde zat bekneld met de benen in de auto, maar was gelukkig goed aanspreekbaar. De bestuurster van andere auto klaagde over rug- en nekpijn. Aan deze bestuurster is door één of meerdere omstanders eerste hulp verleend.

*UPDATE 19-08-2016*

Bij het verkeersongeluk van gisteravond op de A37 bij Klazienaveen waren 4 personen betrokken. Een 21-jarige vrouw en een 16-jarige meisje zaten bij een 54-jarige man, allen uit Nieuw-Dordrecht, in de auto. Hij klaagde over rug- en nekpijn. De auto van dit drietal kwam op z’n kant langs de A37 te liggen. In de andere auto zat een 66-jarige man uit Emmen. Hij belandde met zijn auto in de sloot. Daarbij raakte hij bekneld in zijn auto. Ook hij raakte gewond, maar was wel aanspreekbaar.
ongeval a37

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top