EEM Groepenkasten

Dronken 22-jarige snorfietster moet rijbewijs inleveren

Politie arrestatie handboeien klazienaveenNieuw-Dordrecht – In de nacht van zaterdag op zondag is het rijbewijs van een 22-jarige vrouw uit Nieuw-Dordrecht door de politie ingevorderd.

De vrouw reed zonder verlichting te voeren op een snorfiets over de Klazienaveensestraat richting Klazienaveen. Hierop gaven de agenten de jonge vrouw een stopteken voor een controle. Ondanks het gegeven stopteken reed de vrouw onverminderd door. Toen zij de politieauto wilde passeren, raakte zij de buitenspiegel van de politieauto die daardoor werd vernield.

Na een korte achtervolging kon de vrouw op de Vastenow worden stilgezet. Daar bleek dat ze had gedronken. De agenten gaven aan dat de vrouw mee moest naar het politiebureau voor een ademanalyse. Hierop werd ze boos, weigerde mee te werken en probeerde ze de agenten te schoppen en te bijten en schold ze hen meerderde malen uit. De 22-jarige vrouw werd uiteindelijke geboeid overgebracht naar het politiebureau. Bij de ademanalyse blies de vrouw 750 ug/l waarop haar rijbewijs werd ingevorderd en er proces-verbaal wordt opgemaakt.

(Bron: politie.nl)

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top