EEM Groepenkasten

DRUK DRUK DRUK EN NOG EENS DRUK!

dutch diet klazienaveen keukenshot sabrina patriciaKlazienaveen – De meeste vrouwen (en mannen) onder ons kunnen het wel bevestigen…. we hebben het altijd druk! Is het niet met het werk dan wel het huishouden wat iedere week weer voorbij komt.

Laat staan de echte grote huishoudelijke klussen. Ook de kids hebben aandacht nodig van moeders. Een luisterend oor of dikke knuffel, het brengen en halen naar een sportclub en wat al nog niet meer. In het weekend nog een feestje en op bezoek bij familie. De hele week is zo weer volgepland. Maar wanneer heb je tijd voor jezelf? Die vraag heb je je vast al eens gesteld. En wat is eruit gekomen?

Moe en uitgeteld

Ben je echt happy of lig je ’s avonds uitgeteld op de bank met een zak chips in de hand? En dan zie je al die gezonde healthy mensen voorbij komen op social media en TV. Een killerbody of sixpack is heel normaal tegenwoordig (maar niet heus hoor)!

Wij, Patricia en Sabrina van Dutch Diet, herkennen dit probleem. Als werkende moeders hadden we ook geen puf om ’s avonds nog te gaan sporten en uren in de keuken te staan voor een gezond gerecht. Maar voor een paar jaar terug ging het roer om!

Nieuwe energie

We hebben ons voedingspatroon onder de loep genomen en zijn ons gaan verdiepen in normale gezonde voeding. Dit hadden we echt veel eerder moeten doen! Sinds we ons eetpatroon hebben aangepast, gaat het sporten veel makkelijker en is sporten echt leuk in plaats van het MOETEN sporten. Ook hebben we meer puf en energie nu we al die zoetigheid laten staan, oké af en toe dan….. Al met al veel pluspunten door gewoon Hollandse kost en lekker bewegen.

We hebben maanden met veel plezier gezwoegd om Dutch Diet op te zetten en om onze diploma’s als gewichtsconsulente en bootcamp-trainer te halen, maar wij zijn erg blij dat we alles zo snel hebben kunnen realiseren.

Sinds juni van dit jaar zijn we dan officieel van start gegaan met onze eigen business. Wij willen iedereen kennis laten maken met ons concept. Maar wat is het eigenlijk Dutch Diet?

dutch diet klazienaveen

Wat is Dutch Diet?

Verander je leefstijl simpel en eenvoudig met Dutch Diet!

  • Wij helpen jou met een op maat gemaakt voedings– en/of trainingsschema.
  • Geen gedoe met shakes of smoothies, maar heerlijke Hollandse kost!
  • Je meld je aan via www.dutchdiet.nl en kiest een lidmaatschap uit wat bij jou past.
  • Je ontvangt vervolgens wekelijks een nieuw voedingsschema en/of sportschema. Het sporten kun je gewoon thuis doen in je eigen woonkamer!

Wekelijks hebben we online contact om de voortgang te bespreken en om je vragen te beantwoorden. Dit alles kun je inzien in je eigen Dutch Diet-app of via het portaal! Doe je mee?

Introductie Actie

Sluit je vóór 1 juli een Dutch Diet-lidmaatschap af, dan maak je gebruik van onze INTRO ACTIE. Je betaalt dan slechts € 39,95 per 4 weken voor Dutch Diet Food-lidmaatschap (normaal € 49,95) en € 49,95 per 4 weken voor een All-in-One-lidmaatschap (€ 59,95).

Contact of meer informatie

Heb je vragen naar aanleiding van dit artikel? Neem dan gerust contact met ons op. Stuur een e-mail naar info@dutchdiet.nl of kijk op onze website www.dutchdiet.nl voor meer informatie.

Houd ook onze Facebookpagina en INSTA-pagina in de gaten!

Wij willen graag samen met jou deze uitdaging aangaan! Tot snel!

Dutch Diet

Boogschutter 4
7891 TN Klazienaveen
Website: www.dutchdiet.nl
E-mail: info@dutchdiet.nl
Facebook: dutchdiet
Instagram: dutchdiet

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top