EEM Groepenkasten

Drukte en gezelligheid tijdens 38e Kom in de Kas

Kom in de Kas 2015 KlazienaveenKlazienaveen – Het was gisteren en vandaag tijdens de 38e editie van Kom in de Kas in Klazienaveen wederom een grote drukte en enorm gezellig. Ook het weer werkte met name vandaag ontzettend mee.

Veel gelligheid

Tijdens de 38e Kom in de Kas hadden 14 tuinders de deuren van hun kassen geopend. Vol trots toonden de tuinders hun bedrijven en vertelden aan iedereen die het maar wou horen wat er allemaal bij komt kijken om hun mooie producten te kweken. Daarnaast was er veel muziek, hapjes proeven en optredens van Jeugdcircus Carantelli. Uiteraard werden de bezoekers ook in de gelegenheid gesteld om de producten te kopen, van de mooiste bloemen tot paprika’s en komkommers. Daarnaast waren er voldoende gelegenheden om lekker een kopje koffie, thee of fris te drinken in de gezellig aangeklede schuren bij de kassen.

Hieronder een aantal foto’s van de 38e Kom in de Kas.

Kom in de Kas 2015 Klazienaveen Kom in de Kas 2015 Klazienaveen Kom in de Kas 2015 Klazienaveen Kom in de Kas 2015 Klazienaveen Kom in de Kas 2015 Klazienaveen Kom in de Kas 2015 Klazienaveen Kom in de Kas 2015 Klazienaveen Kom in de Kas 2015 KlazienaveenBack To Top