EEM Groepenkasten

DTK70 eindigt als derde

de treffers

Klazienaveen – Het eerste herenteam van Itass DTK70 heeft zondagmiddag in en tegen Hilversum met 4-2 verloren. Het eindigde daardoor op de derde plaats.
In de laatste wedstrijd van de reguliere competitie trad de ploeg uit Klazienaveen aan zonder kopman Michel de Boer. Consequenties had dit niet, want de zo begeerde plaats bij de eerste zes was vorige week al bereikt. Bas Hergelink, Wai Lung Chung en Peter Verwey speelden wel.

De laatste twee wonnen ieder eenmaal, maar de jeugdige Hergelink bleef zonder winstpartij. Aan de zijde van Hilversum speelde oud DTK’70 speler Nathan van der Lee. Hij won zijn partij van Hergelink, maar verloor van Chung. De ervaren Merijn de Bruin bleef ongeslagen.

Speler en coach Verwey kijkt tevreden terug op het seizoen. “ Vandaag hebben we grillig gespeeld en Hilversum heeft terecht gewonnen. We waren natuurlijk al geplaatst en zeker van een plek bij de eerste zes, maar daarom wil je het seizoen wel graag in stijl afsluiten. Een nederlaag tegen Hilversum is geen schande, want het is een goed team. Bovendien speelde onze kopman De Boer vandaag niet mee en haalde Hergelink zijn niveau niet.”

De nederlaag betekent dat de tafeltennissers uit Klazienaveen de reguliere competitie als derde eindigen. De eerste zes van de reguliere competitie gaan in het voorjaar van 2015 strijden om het landskampioenschap.Back To Top