EEM Groepenkasten

DTK70 in voorlaatste duel veel te sterk voor TTV Tempo-Team

tafeltennisKlazienaveen – Het eerste herenteam van tafeltennisvereniging Itass DTK70 uit Klazienaveen heeft zaterdagavond in Amsterdam met 1-5 gewonnen van TTV Tempo-Team.

De ploeg uit Klazienaveen trad aan zonder kopman Michel de Boer. Bas Hergenlink, Wai Lung Chung en Peter Verwey speelden wel tegen de Amsterdammers. Met name Wai Lung Chung speelde een foutloze wedstrijd, daarentegen moest speler/coach Peter Verwey eenmaal in het stof bijten. Hij verloor van de ervaren John Scott.

Playoffs

Door de klinkende uitzege staan de tafeltennisheren op een gedeelde tweede plek in de eindstand van de najaarscompetitie. Er volgt nog één uitduel tegen Hilversum, maar een plek bij de eerste zes kan het team niet meer ontgaan.  Deze plek geeft recht op deelname tijdens de voorjaarscompetitie in de poule waarin wordt gestreden voor het landskampioenschap. Daarna zullen de deelnemers via een zogenaamde play-off uitmaken wie zich kampioen mag noemen.

Terecht

Speler en coach Peter Verwey kijkt tevreden terug. “ Al met al was het een terechte overwinning en het past in de lijn van ons goede seizoen. Het verschil met vorig seizoen is groot. Door de aanwezigheid van Michel de Boer hebben we een echte kopman in huis en presteert de rest van het team ook beter. We hopen de najaarscompetitie goed af te sluiten en we kijken uit naar het vervolg in januari en de play-off waarvoor we ons gaan plaatsen.”Back To Top