EEM Groepenkasten

Durf jij de uitdaging aan?

Drenthe marathon loopfestijn Klazienaveen clinics

Klazienaveen – De Loopgroep Noord-Nederland Klazienaveen geeft ook dit jaar weer verschillende loopclinics in diverse categorieën. Deze clinics worden gegeven tussen 7 maart en 24 mei en gelden als voorbereiding op het 32e Drenthe Marathon Loopfestijn op zondag 31 mei 2015 in Klazienaveen.

De clinics worden gegeven in de categorieën 5, 10 en 21 kilometer, waarbij je bij de 10 en 21 kilometer ook nog kunt kiezen tussen “uitlopen” en “gevorderd”. Je kunt dus altijd deelnemen aan de clinic die bij je past. Deelnemers aan de 5 kilometer trainen 2 keer per week, deelnemers aan de 10 en 21 kilometer trainen 3 keer per week. Elke categorie staat onder leiding van toptrainers die jou helpen je doel te bereiken.

Gratis deelneme aan het Loopfestijn en 15% korting bij SportBOXX

Bij de loopclinic is het startbewijs voor de 32e Drenthe Marathon Loopfestijn op zondag 31 mei 2015 inbegrepen, je hoeft je daar dus niet meer apart voor op te geven. Iedere deelnemer aan de clinics krijgt tevens een waardebon van Sportboxx van 15% op alle Running aankopen.

Vorig jaar hebben zo’n 300 lopers uit de gehele regio deelgenomen aan de clinics, met als uitdaging een prachtige prestatie neer te zetten tijdens het 32e Drenthe Marathon Loopfestijn in Klazienaveen.

Meer informatie

Voor meer informatie over de clinis, zie www.loopgroepnoordnederland.nl.

Voor meer informatie over het 32e Drenthe Marathon Loopfestijn in Klazienaveen, zie www.drentheloopfestijn.nl.

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top