EEM Groepenkasten

Dutch JeepCamp 2015 op Sportlandgoed

dutch jeepcampZwartemeer –  In het Pinksterweekend van 22 tot 25 mei wordt er opnieuw een Dutch JeepCamp georganiseerd. Dit wordt als vanouds opnieuw een uniek spektakelweekend waarbij iedere Jeep deelnemer kan overnachten op een mooie met een van alles voorziene camping, of in een van de fantastische Canadese blokhutten op het Sportlandgoed. Het Dutch JeepCamp is een evenement waarbij alle mogelijkheden van het offroad rijden aan bod zullen komen. Maar het is ook een evenement waarbij de gezelligheid en saamhorigheid een belangrijker factor zullen meespelen.

Geweldig treffen

Op het 32 hectare grootte Sportlandgoed is alles in voorbereiding om er opnieuw een geweldig treffen van te maken.  Niet alleen voor de ‘die hards’ voor het extreme, ook de beginnende ‘Jeeper’ kan hier uitstekend terecht. Maar het is tevens ook voor de gehele familie een geweldig treffen. Met schitterende routes in de omgeving, een nachtrit uitgezet op een speciaal 3 kilometer lang traject op het terrein, waterdoorwadingen en met veel vertier voor de kinderen is er voor elk wat wils. Natuurlijk ontbreken de Mud Cup en Concours ‘D Elegance niet. En wie heeft de mooist versierde, opgebouwde of bijzondere auto? Kortom een ouderwetse Dutch JeepCamp.

Kampvuur

Op zaterdagavond is er een gezellige feestavond met een goed verzorgde gezamenlijke BBQ bij een gezellig kampvuur. Op de zondagavond is er een heuse troubadour, die ons komt vermaken bij het kampvuur. Deze 4 dagen Dutch JeepCamp plezier, inclusief overnachten op de camping en de BBQ op zaterdag kost € 135 per Jeep (op basis van 2 volwassenen).

Wanneer: Pinksterweekend 22 – 25 mei 2015
Waar: Sportlandgoed Zwartemeer
Kosten: 4 dagen €135,- incl. overnachtingen en BBQ

from to
Algemeen


Back To Top