EEM Groepenkasten

Eem Noar Piet viert nieuwe autowasstraat met 50% korting!

eem noar piet autowasstraat klazienaveen 00Klazienaveen – Eem Noar Piet aan de Dordsedijk 93 in Klazienaveen heeft onlangs een volledig nieuwe wasstraat gekregen. De oude wasstraat was af en aan vervanging toe. Reden voor de redactie van Klazienaveen24.nl om even naar eigenaar Piet Feijen te gaan om de proef op de som te nemen.

Vriendelijk voor je auto en voor het milieu

Eigenaar Piet Feijen is dol enthousiast over zijn nieuwe wasstraat. “De oude was af en ging regelmatig in storing. Dan moest ik voor dag en douw op pad om onderdelen te halen en te zorgen dat het weer klaar was voordat de eerste klanten er waren. Hele lange dagen en veel onkosten. Dat zorgde voor nogal wat stress. Met deze splinternieuwe wasstraat is dat gelukkig allemaal verleden tijd. Die draait als een tierelier en het zorgt voor een stuk rust, maar vooral voor de klanten is het veel aangenamer. De klanten gaan bij mij altijd voor, ze moeten zich hier thuis voelen.”, aldus Piet. “Deze nieuwe Wastec Softcare wasstraat is gebouwd voor de toekomst. Deze is sneller, energiezuiniger, duurzamer en 100% krasvrij. Hij is niet alleen vriendelijk voor je auto, maar ook nog eens voor het milieu”.

Autowassen moet een beleving zijn

“Autowassen bij Eem Noar Piet is meer dan dan alleen de auto wassen. Autowassen moet een beleving zijn. De mensen kunnen hier lekker achterover leunen en genieten van een kopje koffie terwijl de auto voor hun gewassen wordt. Als de koffie op is, is de auto weer helemaal schoon. Het is gewoon een stukje ontzorging wat ik de mensen hier geef.”

eem noar piet autowasstraat klazienaveen 00

Met de hand voorgewassen

“Veel mensen willen dat gesmeer met een emmertje sop bij huis niet meer. Voor een paar cent kun je hier je auto al laten wassen. Dat is niet alleen even de auto door de wasstraat. Nee, wij wassen hem volledig met de hand voor. Ook de wielen en wieldoppen worden tot in de kleinste gaatjes, ook daar waar een normale wasstraat niet bij kan, zorgvuldig schoongemaakt voordat de auto de wasstraat in gaat. Dat vind je verder helemaal nergens. Wij wassen je auto handmatig helemaal voor en de machine maakt het vervolgens af.”, vervolgt Piet.

eem noar piet autowasstraat klazienaveen 00

Ook een Doe-het-zelf-wasstraat

Om het naast de scherpe prijzen nog allemaal aantrekkelijker te maken krijg je bij Piet ook een stempelkaart. Daarmee krijg je de 10e wasbeurt gratis.

Piet: “Natuurlijk kun je hier ook gewoon zelf je auto wassen in de Doe-het-zelf-wasstraat als je dat wilt, maar voor een paar cent meer worden jij en je auto volledig in de watten gelegd. Ook kunnen wij je doffe koplampen, van je auto, motor of wat dan ook, polijsten en weer als nieuw maken. Koplampen worden met de tijd namelijk altijd poreus en dof. Dat maak ik weer helemaal glad en helder, zodat het weer jaren mee kan. Het wordt weer als nieuw.”

eem noar piet autowasstraat klazienaveen 00

Autohandel en motoren zandstralen

Piet heeft er sinds vorig jaar juni naast zijn wasstraat ook een autohandel bij. Ook de RDW afmeldingen en dergelijke doet hij zelf. Daarnaast maakt hij ook motoren weer als nieuw. Hij zandstraalt de motoren en zorgt dat de onderdelen weer als nieuw worden. De klanten hiervoor komen overal vandaan, van ver buiten Klazienaveen. Zelfs boven uit Friesland.

eem noar piet autowasstraat klazienaveen 00

Piet geeft gas!

“Ik heb de wasstraat nu zo’n 2,5 jaar. Het is hard werken, ontzettend hard werken som, maar het is wel heel erg leuk om te doen. Ik zou absoluut niet anders willen. Piet geeft gas! Altijd!”, zegt een stralende Piet. Wie Piet kent weet dat daarvan geen woord gelogen is.

De wasstraat is op maandag, dinsdag en woensdag dicht. Dan heeft Piet het druk met andere dingen. Uiteraard is de Doe-het-zelf-wasstraat wel gewoon 24 uur per dag, 7 dagen per week geopend.

50% Kennismakingskorting op 5 en 6 maart!

Wil je het zelf ook eens ervaren wat het is om bij Piet je auto weer te laten glimmen? Maak dan gebruik van de schittende aanbieding op 5 en 6 maart aanstaande! Dan krijg je namelijk 50% kennismakingskorting bij Piet en kun je zelf de nieuwe Wastec Softcare wasstraat ervaren. Zie onderstaande flyer.

Eem Noar Piet

Dordsedijk 93
7891 NL Klazienaveen
Tel: 06 – 46 34 08 55
E-mail: pieton@live.nl
Website: www.eemnoarpiet.nl
Facebook: www.facebook.com/FeijensAutoCleaning

eem noar piet autowasstraat kennismakingskorting 2016

Tripadvisor NL 600x300


Back To Top